Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muzlu Krep

Muzlu Krep
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Muzlu Krep Tarifi İçin Malzemeler

*1 tane olgun muz
*1 su bardağı un
*1 su bardağı süt
*1 paket vanilya şekeri
*Not; 1 yumurta isteğe bağlı kaşar
*1 yemek kaşığı şeker

Muzlu Krep Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere muzlu krep tarifi vereceğim Ama siz isterseniz sadede yapabilirsiniz Ben kaşarlı yaptım Muzu çatal yardımı ile püre haline getiriyoruz Yumurtayı kırıyoruz, karıştırıyoruz Sonra süt, vanilla, yemek kaşığı şeker karıştırıyoruz Unuda yavaş yavaş ekleyip tel ile karıştırıyoruz Akışkan kıvama geldiğinde tavaya çok az sıvı yağ koyup ocaktan alıyoruz Yağ hazır olduğunda yaptığım karışımı kepçe yardımı ile tavaya koyup yayıyoruz Eşit miktarda normal derecede pişiriyoruz Ben 8 ayarda yaptım Arasına kaşarlarıda diziyoruz Altı kızardığında krepi katlıyoruz Altlı üstlü pişirip servis tabağına alıp pudra şekeri koyabilirsiniz Afiyet olsun

Similar threads

Muzlu Krep Tarifi İçin Malzemeler *1 tane olgun muz *1 su bardağı un *1 su bardağı süt *1 paket vanilya şekeri *Anekdot; 1 yumurta isteğe emrindeki kaşar *1 yemek yemek kaşığı şeker Muzlu Krep Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere muzlu krep tarifi vereceğim Fakat siz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Muzlu Krep Tarifi İçin Malzemeler Krep için : *1 su bardağı süt *2 adet yumurta *1 su bardağı un *Vanilya *1 tatlı kaşığı toz şeker İçi için : *4 adet muz *Nutella *Dövülmüş ceviz içi Muzlu Krep Tarifi Yapılışı Öncelikle krep malzemelerini karıştırıyoruz İçinde un topağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Muzlu Rulo Krep Tarifi İçin Malzemeler Krep için: *2 tane yumurta *2 çay bardağı süt *2 yemek kaşığı pudra şekeri *2 yemek kaşığı kakao *2 yemek kaşığı sıvı yağ *Yarım paket vanilya *1 su bardağı un İçi için: *5 adet muz *1 paket krem şanti Üzeri için: *1 paket çikolata sosu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Kakaolu Muzlu Krep Tarifi İçin Malzemeler *4 Adet Yumurta *2 yemek kaşığı şeker *2 Yemek Kaşığı Kakao *2 Su Bardağı Süt *1 Çay Bardağı Sıvıyağ *1 Paket Vanilya *5 Yemek Kaşığı Tepeleme Un İç Harcı İçin: *Crem ole vanilyalı ( paradiescreme) *200 ml süt *4 Adet Muz Üzeri İçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Çikolatalı Muzlu Krep Tarifi İçin Malzemeler *2 yumurta *2 su bardağı süt *4 tatlı kaşığı şeker *1 paket vanilya *6 tepeleme yemek kaşığı un *5 tatlı kaşığı kakao İçi için: *muz *nutella çikolata Çikolatalı Muzlu Krep Tarifi Yapılışı Yumurtaları, şekeri ve sütü çırpınUn, kakao ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt