iltasyazilim
FD Üye
Muzlu Pudingli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket margarin (Oda sıcaklığında)
*1 paket puding muzlu
*1 adet yumurta
*1 çay bardağı pudra şekeri
*1 çay bardağı mısır nişastası
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*Alabildiği kadar un
Muzlu Pudingli Kurabiye Tarifi Yapılışı Selamlar herkese?
1
*Size muzlu mis kokulu bir tarifim var başlayalım o zaman
*Bütün malzemelerimizi alalım öncelikle margarin iyice erimiş olmalı oda sıcaklığında karıştırma kabımızı alalım ve bütün malzemelerimizi içine tek tek koyalım
*Sadece unu ve kabartma tozunu koymalım Malzemelerimizi iyice karıştırıp ardından unu ve kabartma tozunu koyalım
*Daha sonra hepsini birlikte güzelce karıştırıp kulak memesi kıvamına getirelim
*Ardından ceviz büyüklüğünde yağlı kağıt serilmiş tepsimize dizelim
*Daha sonra 5 dakika önceden ısıttığımız 160° derece fırında çatlayıp üzerleri hafif pembeleşene kadar pişirelim
*Piştikten sonra fırından çıkartıp sıcağıyla üzerine pudra şekerini serpelim ve soğuması için bırakalım ve daha sonra istediğiniz zaman servis edebilirsiniz Herkese afiyet bal olsun???
*1 paket margarin (Oda sıcaklığında)
*1 paket puding muzlu
*1 adet yumurta
*1 çay bardağı pudra şekeri
*1 çay bardağı mısır nişastası
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*Alabildiği kadar un
Muzlu Pudingli Kurabiye Tarifi Yapılışı Selamlar herkese?
1
*Size muzlu mis kokulu bir tarifim var başlayalım o zaman
*Bütün malzemelerimizi alalım öncelikle margarin iyice erimiş olmalı oda sıcaklığında karıştırma kabımızı alalım ve bütün malzemelerimizi içine tek tek koyalım
*Sadece unu ve kabartma tozunu koymalım Malzemelerimizi iyice karıştırıp ardından unu ve kabartma tozunu koyalım
*Daha sonra hepsini birlikte güzelce karıştırıp kulak memesi kıvamına getirelim
*Ardından ceviz büyüklüğünde yağlı kağıt serilmiş tepsimize dizelim
*Daha sonra 5 dakika önceden ısıttığımız 160° derece fırında çatlayıp üzerleri hafif pembeleşene kadar pişirelim
*Piştikten sonra fırından çıkartıp sıcağıyla üzerine pudra şekerini serpelim ve soğuması için bırakalım ve daha sonra istediğiniz zaman servis edebilirsiniz Herkese afiyet bal olsun???