Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merrhaba ben internetten torentten my summer car indirdim ama açtığımda siyah arkaplan var ve oyun içerisinde her yer gri sonra orjibal steamdan aldım ama aynı sorun devam ediyo sebeb nedir
*Simple past tense yani geçmiş zamanı iki şekilde inceleyeceğiz Durum cümleleri ve eylem cümleleri olarak
Geçmiş zamanda koşul cümlelerinde kullanılan iki yardımcı fiil vardır Bunlar, was ve were dür Geçmişte içinde bulunulan durumları anlatır
Examples:
I was beygir home yesterday
(Dün...
beyler şimdi ben warcraft 3 ü aldım üstüne frozen thore yükledim oyunu açtım ve dota oynamak için bi kaç harita indirdim ve oyunun içine attım sonra o haritaları açtım oyunuyom ama 3 3 yapıyom mesela diyer herolar yok oyun normal devam ediyo ama ne benim herolar var ne onların kendi herolar var...
Öncelikle selamlar bu konuyu açmadan 3 gün önce hesabım çalındı steam'e ticket attım CD key felan verdim hesapta olan bilgisayarımda oyunun yüklü olduğuna dayir resimler attım steam klasöründe felan yüklü olduğuna dayir neyse 3 gündür cevap bekliyorum sorum şu sizce ne kadar sürede cevap...
Photo2Text seri bir şekilde herhangi bir görseli ASCII formatında resme dönüştürür Yalnızca bir görsel seçmeniz ve online olarak tarayıcı üzerinden yükleyerek tıklamanız tatmin edici
Site, sizin için görseli metne dönüştürecektir Kolay bir metin dosyası içerisinde görsel yollayabilirsiniz...
Medal of Honor single player modunu açtığımda aşağıdaki hatayı alıyorum arkadaşlar Aynı oyunun multiplayer moduna sorunsuz girebiliyorum oyunum orjinal Steam üzerinden satın aldım Daha önce single player modu çalışıyordu ve bir kaç kez oynamıştım Artık çalışmıyor(enteresan gelebilir ama windows...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.