iltasyazilim
FD Üye
Slm arkadaşlar Mynette puan yükseltmek çok basit her 3 dakikada 44 puan alabilirsiniz fakat bunu yeni aldıgınız 4 tane yeni mynet üyeliği ile sağlayamazsınız yani 1 tane yüksek puanlı nick lazım oyunu başlatıp oyundan cıkacak masada kalan 3 oyuncunun her biri 44 puan alıcaktır bilmeyenler 1 er masaya oturarak her 3 dk da 44 puanla kazanabilirler yok ben bunu hırs yaptım diyenler 3 dakikada 440 ta alabilir 10 masa acarak aynı anda 10 masaya oturarak yapabilirsiniz çoklu masa sistemi ile Şimdi sizlere bunu ne kadar anlatsam fazla anlamıcaksınız en basidi sizlere bunu Uygulamalı anlatmak ben mynette bir Okey odasında Opluk yöneticilik yapıyorum ve en ufak bir talepte bulunmadan Puan yükseltmek isteyenlere yardımcı oluyoruz yani hem öğremek hemde puan kazanmak isteyen arkadaşlar gelsin hem uygulamalı hemde daha detaylı anlatabilirim saygılarımla Mynete giriniz ve Özel odalar vardır oda isimlerinin hemen yanında Kırmızı renkte VİP yazar benim yetkili oldugum odanın adı ZAMBAK VİP bu odayı bulun geliniz her oturdugunuz masada kime sorsanız yardımcı olacaktır ben dahil saygılarımla