Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

mynet okey

mynet okey

Similar threads

Slm arkadaşlar Mynette puan yükseltmek çok basit her 3 dakikada 44 puan alabilirsiniz fakat bunu yeni aldıgınız 4 tane yeni mynet üyeliği ile sağlayamazsınız yani 1 tane yüksek puanlı nick lazım oyunu başlatıp oyundan cıkacak masada kalan 3 oyuncunun her biri 44 puan alıcaktır bilmeyenler 1 er...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Başlıkta da belirttiğim gibi mynet okey oyunlarında nick kızartma işlemi için illa ki puanı 20000 den yüksek bi nick mi bulmamız gerekBu konu için daha önce bi topic açılmıştı ancak arama olayı kaldırıldığı için o topiği bulamadım Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba yani nick...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar bana Mynetteki okeyin hilesi lazım yani 30000 puanlara hemen çıkmak için artı dolu olan odalara bile girebilmek için program lazım yardımcı olursanız çok sevinirimHerkese Başarılar
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
mynet çanak okey para hilesi nasıl oluyor? facebook mynet çanak okey para hilesi var mı? Yanıt: Mynet Çanak Okey Para Hilesi Mynet Çanak Okey Para Hilesi: Olayın mantığı kolay Armağan göndermek ve bunu kabul etmek Fake hesabımızdan istediğimiz kadar oyunu açıyoruz (Fake: Sahte hesap)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt