Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mythos Europe Sistem Gereksinimleri

Mythos Europe Sistem Gereksinimleri
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mythos Europe Gereken Sistem Ozellikleri,

Mythos Europe Oyun Ozellikleri;

Platform: PC

Geliştirici: Frogster

Dağıtıcı: Frogster

Tur: MMORPG

Cıkış Tarihi: 28 Nisan 2019

Yayınlanan Diller: Almanca, İngilizce, Lehce, Fransızca ve Turkce(Oyun %100 turkcedir)

Ozellikler:
Hackn flash, OnlineRolOyunu ile buluşuyor
Sayısız, rastgele yaratılan Zindan ve Ogeler
Guclu Zanaat ve OgeGuncellemeSistemi
Ozelleştirme imkanı tanıyan dort Irk ve uc Karakter Sınıfı
Tek başına ya da Gruplar halinde zorlayıcı PVPDovuşleri
Yeni oyun icerikleri ile surekli ve geniş caplı, bedava guncellemeler
Aylık abone ucreti yok, bedava indirilebilecek oyun yazılımı

Gereken Minimum Sistem Ozellikleri:
İşletim Sistemi:Windows XP7Vista
İşlemci:25 Ghz Intel P4
RAM:1 GB RAM
hdD:3GB
Ekran Kartı: nVidia GeForce 6600 GT

Onerilen Sistem Ozellikleri:
İşletim Sistemi: Windows Vista 7
İşlemci: Pentium Duel Core veya ustu
RAM: 2 GB RAM
HDD: 5 GB Free
Ekran Kartı: nVidia GeForce 7600 GT veya ustu

imagesmythoseuropesistemgereksinimleri5ae8f762b9aba

Similar threads

Mythos Europe Gereken Sistem Özellikleri, Mythos Europe Oyun Özellikleri; Platform: PC Geliştirici: Frogster Dağıtıcı: Frogster Tür: MMORPG Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2019 Yayınlanan Diller: Almanca, İngilizce, Lehçe, Fransızca ve Türkçe(Oyun %100 türkçedir) Özellikler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
Stronghold: Warlords Sistem İhtiyaçları Minimum Sistem İhtiyaçları İşletim Sistemi: Win 7 64İşlemci: Intel Core i3-2115C 2.0GHz / AMD Athlon II X3 455Ekran Kartı: AMD Radeon R5 340 (OEM) yahut NVIDIA GeForce GT 740Sistem Belleği: 4 GB RAMDepolama: 15 GB Sabit disk alanıDirectX 11 Uyumlu Ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Metro 2033 Metro 2033, 4A Games tarafından geliştirilen ve THQ tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı hayatta kalma korku video oyunudur. 2010 yılında Xbox 360 ve Microsoft Windows için piyasaya sürüldü. Hikaye, Dmitry Glukhovsky'nin aynı adlı romanına dayanıyor ve hayatta kalanların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Minimum sistem gereksinimleri: * İşletim sistemi: Windows Vista Service Pack 2 32 Bit * İşlemci: 2 GHz Core 2 Duo 24 GHz ya da AMD X2 27 GHz * RAM: 2 GB * Boş disk alanı: 20 GB * AMD ekran kartı: DirectX 101 destekli 512 MB hafızaya sahip Ati Radeon 3000, 4000, 5000 ya da 6000 serisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
  Son artırımların en beğenilen TIR simülasyon oyunu olan Euro Truck Simulator 2 merakla beklenen İstanbul haritasının oynanış görüntüsünü yayınladı. Oyunun geliştiricisi olan SCS Software, İstanbul haritasının geleceğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu ama ne hengam geleceği bilinmiyordu.  SCS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt