Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

naapsam unutamıyorum

naapsam unutamıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ya arkadaşlar b kız var benim 3 yıl başım a bela oldu okulda 2 yıl her tarafında benle çıkmak içii heşeyi yeptıben ilklerde istemedim onu nedeninide bilmiyorum fakat istemedimbi gün okul kantinine indim yeniden bana bakıyodu dost beni çağırdı bu kızla niye çıkmıyosun dedi bende o lahza kızın yüzüne baktım çok utanmıştı başınını öne eğdi bende en sonunda onla çıktık beraber fazla güzel 6 ay geçirdik sonradan ağız dalaşı ettik ve ayrıldık ve ben benim ğeşimden 2 yıl koşan kıza aşık olmuştum ama artıık o beni istemiyodu naapcamı şaşırmıştım her dk onu düşünüyodum ağlıyodum benzeri dünya başıma yıkıldı aradan1 ay geçti ben kızı ikna etmek için heşeyi aptım fakat bundan böyle olmaz dedi ve bir kaç hafta sonradan baktımbaşka biriyle çıkıyogördüğümde onu başkasıyla kalbim durcak gibi oluyoduelim ayağıma dolaşıyodu bu kızın beni bu hallere düşürüceği hayyata aklıma gelmezdi 3 4 aydır beraberler ve hergün okulda sarmaş dolaş geziyolar ve snınıflarımız karşıkarşıya yani sınıftan çıkıyom sırık onları görüyom o an vefat etmek istiyorum lakin sonra düşünüyorum da saçmalama
onu her dk başkasıyla görmeme rağmen hala seviyorum ne yapmayalıyım sizce bana bi fikir verin kafayı yemek yemek üzereyim

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt