Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nagehan Alçı'nın 'Kabataş' Açıklaması Yeniden Gündem Oldu

Nagehan Alçı'nın 'Kabataş' Açıklaması Yeniden Gündem Oldu
0
77

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-dbdc4e28736cc849dbf0960f02dd6b1600b6bcf7.jpg

Ekrem İmamoğlu'nun otobüsünde yer alması tartışma yaratan Nagehan Alçı'nın yıllar evvel yaptığı Kabataş açıklaması tekrar gündeme geldi. 

İBB Lideri Ekrem İmamoğlu'nun Doğu Karadeniz ziyareti sırasında Nagehan Alçı'nın da yer alması tartışma yaratmıştı.

Alçı'nın gazeteci değil tetikçi olduğunu söyleyen pek çok kişi İmamoğlu'na reaksiyon göstermişti.

????

Nagehan Alçı'nın Seyahat protestolarını itibarsızlaştırmak için ortaya atılan fakat gerçek olmadığı ortaya çıkan 'Kabataş yalanı'nı dillendirdiği imajlar yine sirkülasyona girdi. ????

????

Alçı, 2014 yılında CNN Türk'te katıldığı programda şu tabirleri kullanmıştı:

'25 yaşında gencecik bir hanım yalnızca başörtüsü taktığı için sokakta yüzlerce bireyden oluşan bir vandal kümenin ortasında kaldı. 6 aylık bebeğiyle yalnızca başörtülü diye bir bayan inanılmaz hakaretlere uğradı. Bayılmış, üzerine çok afedersiniz burada söylemek istemiyorum çok berbat şeyler yapılmış, 'idrar kokusuyla kendime geldim' diyor, 'bebeğimi aradım' diyor. Bebeği sütten kesildi. Bunlar insanlık dışı şeyler.' 

858,464Konular
981,124Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt