Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nalan Aşk Şarkı Sozu

Nalan Aşk Şarkı Sozu
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nalan Aşk şarkı sozleri

Nalan Aşk şarkısı sozu

Her şeyimi kaybetmişken sen cıktın karşıma
Dunyalara değişemem sensizlik olum bana
Aşk nedir bilmiyorken kendimden vazgecmişken
Yaşadığımı fark etmezken tanrıdan armağansın bana
Gozlerim gozlerinden ayrılmaz
Ellerim ellerini bırakmaz
Bir guluşun yeter şu canıma
Allahım beni ondan ayırma

Similar threads

Nalan Ne Olur Bak Bana şarkı sozleri Nalan Ne Olur Bak Bana şarkısı sozu Ucurumun kenarında duruyorum gormedin sen Karanlığın ortasında eriyorum gunde gune Yalnızlık mı yoksa olum mu Sensizlik mi bu canıma yeter Ne olur bak bana bir ışık yak bana Ayrılık zor gelir anlayana Ucurumun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Zeynep Dizdar Aşk Fırtınası şarkı sozu Zeynep Dizdar Aşk Fırtınası şarkısının sozleri Bu aşk fırtınası diner mi? Ucup gitsem tozu siner mi? Kara bulutlar sardı her yanımı Donsem mi donmesem mi? Kamaştı gozlerim uyku yok Cabalasam bana hayrı yok Deliye dondurdu o guzel gozleri Sevsem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Takıntı Bir Dost Şarkı Sozleri Takıntı Bir Dost Şarkısı Bir dost dunyalara bedelmiş Dostu olanın sırtı yere gelmezmiş Ama bunların hepsi yalan Dost arkadaş falan Yanındadır herkes eğer Varsa paran Bir gun gelir, sırt cevirir Sırtını yasladığın adam Hayatın alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Serdar Ortac Gulun Rengi şarkı sozu imagesserdarortacgulunrengisarkisozu5adac11150898 Buralarda sensiz olmak cok zor Bir tek şey icin katlanılır donuşunun olması Pek de gercekci değil ama bana nasipmiş Solması Karşıma cıktın senden Senle her Şeyden zevk aldım Gul kokar gulduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Pınar Darcan Hadi Yarim Şarkı Sozleri Pınar Darcan Hadi Yarim Sozleri Ah Kader Yaktı Yine Yurek Yandı Yine Koşuyor Deli Bir Sevdanın Peşinde Allahım Duy Beni Bu Aşk Vurdu Beni Gonlum Gitti Elden Ah Kapıldım Gitti Seni Arıyor Ellerim Bu Gece Seni Sarıyor Caresiz Gozlerim Bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt