Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nalan Hatırlayamadım Şarkı Sozu

Nalan Hatırlayamadım Şarkı Sozu
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nalan Hatırlayamadım şarkı sozleri

Nalan Hatırlayamadım şarkısı sozu

Omrumun en guzel zamanı boşuna gecti
Sus anladım ben anlayacağımı donuş yok şimdi
Seni senle bıraktım o gun bugun yabancısın
Sana karşı duyduğum sevgiden bir canavar yarattın
Hatırlayamadım canım seni canım
Milattan oncemiydi anlattığın
O saf aşığın şimdi kim bilir nerde
Git ona benden selam soyle

Similar threads

Nalan Yuz Karası şarkı sozleri Nalan Yuz Karası şarkısı sozu Gec olsa da anladım asıl hata benmişim Kalbimi boşa yormuşum senle ziyan etmişim Belli aşktan bi haber taştan bir duvar kalbin Olan oldu bitirdim onemi yok gecmişin Bir gun icin yanarsa Gozlerin beni ararsa O değerli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Gunseli Deniz Ağla şarkı sozleri Gunseli Deniz Ağla şarkısının sozu Ne gunahım varmış da sen cıktın karşıma Aslında değmez sana, bu sozler bile fazla Git artık zorlaştırma, bak bitti sonunda Yerin yok buralarda nefes harcama boşa Anlayana benim aşkım, anlayana Senle bir hayaldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ozcan Deniz Tatlım şarkı sozleri Ozcan Deniz Tatlım şarkısı sozu Olabilir mi hic ayrılık senle Haydi sonsuzluk olsana bende Bitebilir mi hic Hadi canım sende Gidebilirdim ben Ama canım sende Şimdi aşkınla serseri oldum Sende kaybettiğim omrumu buldum Tatlım tatlım tatlım Sen bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Nilufer hayal Albumu şarkı sozleri Her bakımdan bir yolun En başında durmuşuz Bir bakışta gorunmez Yerlere merak sarıp Ustumuz tir tir Odunc alınmış bir nehir Hayalimiz zenginleşmişte Gerceğimiz fukara Bir cocuk unutulmuş Şu dağlarda birinde Ozneler onun başı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Zara Hazine şarkı sozleri Hazine şarkısı sozu Duman Zara Hazine2019 şarkısı sozleri icim yana yana gidişini izledim Bavuluna koydum anılarım hayalim ilk sevgiden eser yok acıtıyor her halin Affetmem artık birgun donersen Gunahlarım cok başka kapı yok dersen Ben o ben değilim bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt