Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nalan Sabır Şarkı Sozu

Nalan Sabır Şarkı Sozu
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nalan Sabır şarkı sozleri

Nalan Sabır şarkısı sozu

Duşundukce o son gunu
İcimdeki kor duğumu
Cozemem ağlarım
Her şeyi kadere bağlarım
Bir son yazsaydık bu aşka
Elveda demeden daha
Sustum anladım
Her şeyi kadere bağladım
Sabır sabır sabır
Nereye kadar kahır kahır
Olene kadar ağır ağır
Yanıyorum ben
Ağlarken guler
Severken gider
Uzak olsun bu son olsun
Gecmiş olsun kalbim
Gitti giden gitti giden
Sabır sabır sabır
Nereye kadar kahır kahır
Olene kadar ağır ağır
Yanıyorum ben

Similar threads

En Guzel Aşk Sozleri En Guzel Aşk Sozleri Kısa Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak Ruyalara rest cektim uyumuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Cocuk Oykuleri Cocuk Hikayeleri Cocuk Oykuleri ve Hikayeleri Kırmızı Benekli Kelebek Sıcak bir yaz gunuydu Oya kırlara cicek toplamaya cıkmıştı Yorulunca bir ağaca yaslandı Derken uyuyakaldı Ruya gormeye başladı Ruyasında cok guzel rengarenk bir kelebek gordu Kelebeğin kanatlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
311
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt