Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nalan'ın bağımlılığı

Nalan'ın bağımlılığı
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nalan'ın bağımlılığı ünlü şarkıcı bir dönem cep telefonuna karşı aşırı bir alaka duyduğunu ve bundan kurtulmanın yollaını aradığını dile getirdi BIRAKMAK İÇİN BÜTÜN İKİ SENE UĞRAŞMIŞ 1548637095 1548637095 nalaninbagimliligi5c4e53ac11277nalaninbagimliligi5c4e53ac11277 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernalll&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SON ALBÜMÜ 'DEMODE' İLE GÜNDEMDE OLAN NAMI DIĞER OF AMAN NALAN, 2 YIL ÖNCE CEP TELEFONU KULLANMAYI BIRAKMIŞ Haberturk'te Saba Tümer'in programına davetli olan Nalan,2 yıl önce kendisinde fazla amnezi başladığını farkettiğini ve cep telefonu kullanmayı bıraktığını anlattı 'Bıraktım telefonu Daha fazla bilinçlendim cep telefonları konusunda' diyen Nalan, telefon çalınca uzaktan tutulması, söylev esnasında mikrodalga etkisi yaparak beyni ısıttığı açıklamalarından etkilendiğini söyledi Yeni doğum yapan ablasının da kendileriyle birlikte oturduğunu belirten Nalan, ailesindekileri de cep telefonunu bırakmaları yönünde tavsiye ettiğini söyleyerek 'Çok dar ettim cep telefonunu bırakınca Otomobil telefonlarından almak istiyorum Onlar bile daha iyi En azından arabada konuşurum Ablama da 'Tez günde bırak inşallah' diyorum Sigara gibi bir alışılmışlık Ben 2 sene, bir bağımlılıktan kurtuluyormuşum gibi bir ruh halindeydim Sürekli telefonumu bir yerde unuttuğumu zannediyordum O alışkanlık ama 1 senede geçti' diye konuştu  

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt