Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Namaz İle İlgili Şiirler

Namaz İle İlgili Şiirler
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Namaz İle İlgili Şiirler Merhaba arkadaşlar, çocuğuma namaz kılmayı öğretiyorum da hevesi artsın diye sizlerden Namaz İle İlgili Şiirler istiyorum Bu konuda bana tezgâhtar olursanız, şimdiden tşk ederim  

Similar threads

Namaz İbadeti İle İlgili Şiirler namaz namazla ilgili şiirler namaz şiirleri ile ilgili bilgiler burada melekler Dinimizin direği namaz ibadeti yapılması farz olan kayda değer bir ibadettir meleklernamazibadetiileilgilisiirler5c5434bf48763alt Namazla ayrıca madden ayrıca manen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Namaz İle İlgili Hoş Sözler arkadaşlar, eşime namazı alışılmışlık yapmak istiyorum yani beş süre namaz kılsın istiyorum bu yüzden ona arada namaz kılmanın önemini ve vakitlerini andırmak için Namaz İle İlgili Güzel Sözler arıyorum Bu konuda yardımcı olacak arkadaşımdan şimdiden Allah razı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Atamızın ailesi ile ilgili yazılan şiirler var mı Merhaba melekler, bu hafta 10 kasım haftası bildiğiniz gibi, ben de araştırma ödevim için Atatürkle ilgili şiirler arıyorum Sizlere sormak istiyorum acaba Atamzıın ailesi ile ilgili olarak yazılmış şiirler var mı acaba bildiğiniz ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Namazla ilgili hoş sözler namaz ile ilgili sözler namaz ile ilgili hoş sözler namazla ilgili güzel sözler namazla ilgili güzel yazılar namazla ilgili güzel şiirler namaz ile ilgili güzel sözler namazla ilgili sözler namaz ile ilgili sözler burada arkadaşlar Dinimiz uyarınca günde beş süre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
30 Ağustos İle İlgili 2 Kıtalık Şiirler arıyorum Selam arkadaşlar ben çoktan 30 Ağustos İle İlgili 2 Kıtalık Şiirler aramaya başladım bile ama beğendiğim 30 Ağustos İle İlgili 2 Kıtalık Şiirler bulamadım mümkünse siz bana 30 Ağustos İle İlgili 2 Kıtalık Şiir örnekleri sunabilir misiniz?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,497Konular
981,982Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt