Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Namaz ile ilgili yazı

Namaz ile ilgili yazı
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
DUNYANIN İCİNDESİN Yarı cemberin icindesin İcinde dunyaya kuskunluk var Yarı cemberin dışındasın Asılı mı kaldın hayatta? Ya da sıkışık mı kaldın?

Sevincli vahşi yureğin ile gunahkar yanmış yureğinin derinliklerinden gelen bunaltı mı geriyor seni? Yoksa yoruldun mu? Bu gun yaşadıkların yordu Anladım Sadece bugun yaşadıkların değil Sıkıntılı gunlerden biriydi Peki Yok yok tam anlamadım Bir daha soyler misin? Ruhunu surgune mi yolladın? Benliğini yuceltmenin surgunundesin oyle mi? Azap verici bir gerilimin icindesin

imagesnamazileilgiliyazi5ad2d4f123d96

Konuşmak istemiyorsun Gerginsin Bunalımdasın Ağlıyorsun Yalnızsın Kederlisin Mutsuzsun Kimse seni anlamıyor Sen kimseyi anlamıyorsun Kıyıda koşede kalmış gibisin Durgunsun Ofkelisin Ne yapacağını bilmiyorsun Ne yapmayacağını biliyorsun Gucsuzsun İcinde kotu şeyler olacak korkusu var Kaygılısın Heyacan basıyor Tedirginlik bedenini uyuşturuyor

Yabani sarılgan bir sarmaşığın hayat ipine sarılması gibi hem kendi benliğinin hem de kotucul benliklerin bencil arzuları ruhuna ve bedenine sarılmış hissediyorsun

İcimi rahatlasan ise şu: Herşeye rağmen hayatını yeniden ele gecirmek istiyorsun Farklı canlılık veren bir şeyin meydana gelmesini istiyorsun Tıkanıp kalmışlığın biteceğine dair umudun sonmemesi ne guzel Bu olum bile olsa

Dayanmak istiyorsun Dayanıyorsun Zamanın akışı icinde yıpranmış ve gevşemiş varlığın aynı zamanda ruzgalarla bilenmiş kaya gibi seni guclu kılıyor

Bugun de mi aynı soruları sordun? Dur sen soyleme Biliyorum o unlu sorularını: Ben neye acım diye soruyorsun Ozlemini cektiğim nedir? Ben ne arıyorum? Neyi cok istiyorum? Neyi cok arzuluyorum?

Tam duşunduğun gibi Kalbini cokluk yordu Onun dışındaki herşey kalbine tutunmaya, kendine bir yer edinmeye calışıyor Kalbin dunyanın mahzeni gibi Odanda fazla eşyalar her zaman seni boğar biliyorsun Bu yuzden sık sık temizlikler yaparsın Kalbindeki herşeyi de arkanda bırakmak ne guzel olurdu Ama aynı anda hem kalmanın hem gitmenin bir yolu yoktur Bir cok şeyi nasıl bırakabilirsin arkanda? Kalbinin kapılarını acıp icindekilerin dışarı ucmasını nasıl başarabilirsin? Bunun icin geceler uykusuz mu kalmalı, yemeden icmeden mi kesilmeli, bırakıp gitmeli mi?

Once tek başına olma gorevini ustlenmek istemelisin Hani konuşmuştuk ya İnsan kendi kendine, kendi icin uyanık olmalı bu zamanda Senin icin uyanık olan insanların devri gecti artık Onun icin bir hayatı yaşamak icin tek başınasın

Yalnız başına olmeden once yalnız başına varolmalısın Kendi tekliğini hissetmeden Onun tekliğine varamayacağını biliyorsun değil mi? Hemfikir olmamıza sevindim

Herşeyi arkanda bırakmak ve tekbaşınalığı yaşamanın bir yolu olmalı Kalbin ancak cokluktan kurtulunca serinliyor Kalbin o zaman karmaşadan kurtulup bir duzene giriyor

Kalbini ne duzene sokacak?

19 Secde et ve yaklaş

Allah(celle celaluh)ın bu sozu ruhuna nefes aldırıyor

Secdeye varmalı diyorsun Her secde Ondan başka her varlığı arkanda bırakmak değil mi? Butun coklar geride Onunde teklik var Once kendinin tekliğı Yalnız olmeden once yalnızca secdeye kapanmalısın Başkasıyla birlikte secdeye kapansan da her secde yine de biriciktir

kalbine dokunacak secdede Yenilenme, yeniden hayat bulma secdede gercekleşecek Kalbinin onundeki varlıklar arkaya cekilecek Sen ve O İkiniz aranızda bir ilişki anı olacak Sen ve O O ve sen Ne buyuleyici bir an olmalı Tum dunyaya bedel bir an olmalı bu Tum evren secdedeki tek bir anda yaşanan sen ve O ilişkisi bile edemiyor değil mi?

Bedenin, ruhun, duyguların ve benliğin secdede olacak birazdan Duygularını rahat bırakacaksın ama Bırakacaksın kalbin ne yaşayacaksa yaşayacak Yakınlaşayım diye cabalamayacaksın Kalbini yoneltmeye kalkmayacaksın Secdede ne hissediyorum diye kendini yoklamayacaksın

Bunu nasıl yapabilirim diye endişe mi duyuyorsun? Sen yapmayacaksın ki zaten Kalbin yapacak Sen Kalbinle oynama yeter Tum iradeni alnını secdeye koymak icin toplayacaksın Kalbinin yaklaşması icin değil

İnsan kalbini kurcalamamalı

Gunde kırk kere secde etmek demek, kırk kere Ona yaklaşmak demek Bu fırsatı insan nasıl kacırabilir?
imagesnamazileilgiliyazi5ad2d4f276f50

858,497Konular
982,018Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt