Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Namaz kilmayandan Seytan Bile Kacar

0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
« :

Eski zamanlarda arabistanda bir yolcu (Musluman) tek başına colde seyehat ediyormuş Şeytan bu adamı kandırmak icin insan kılığına girer ve adamın karşısına cıkar
Şeytan
Meraba arkadaş goruyorum ki tek başına yolculuk ediyosun istersen sana yolculuğun boyunca arkadaşlık ederimBenimde yolum senin gittiğin yeredirder
Adamın cok sevinir
Tabi der hemen kabul ederİnsan kılığındaki Şeytanın arkadaşlığını Derken oğlen olurİkindi olur Akşam olur sonunda gece olurŞeytan ben senle arkadailık etmek istemiyorum der
Adam
Ne oldu bir kusurum mu oldu ki ben sana ne yaptımda arkadaşlık etmezsin bana der
Şeytan cevap verir
daha ne olacak ki ben sabahtan beri takip ediyorum sen hicbir vakitte namaz kılmadınOysaki ben insan kılığında şeytanım seni kandırmak icin senle arkadaşlık ediyodumBaktım ki kandırmama gerek yokBen ALLAH a bir kere secde etmedim isyan ettim ALLAH beni sonsuza dek lanetlediSen ise beş vaktin hic birinde ALLAH a secde etmedin yani gunde beş kere ALLAH a secde etmeyerek karşı geliyosunBen senin yanında birkez daha lanetlenirim diye ALLAH tan korkarım senden arkadaşlık etmekten vazgeciyorumSenin durumun benden de kotu

Goruyorsunuz ki namaz kılmayanla şeytan bile arkadaşlık etmiyimagesnamazkilmayandanseytanbilekacar5ad2fe218cac7pngndan kacıyoŞeytan imanlı insanlarla cok uğraşır onları olunceye kadar kandırmaya calışırİmansız kimselerle uğraşmaya calışmaz zaten acıncak durumdalar diye duşunur

858,496Konular
982,158Mesajlar
30,099Kullanıcılar
aTrX1907Son üye
Üst Alt