Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Namaza Gelenin farkı

Namaza Gelenin farkı
0
119

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Namaza gelenin farkı

Harun Reşid, bir Ramazan günü Behlül'e, akşam namazında camiye gitmesini ve namaza gelen herkesi iftara davet etmesini söyledi

Akşam oldu, namaz kılındı, namazdan sonradan Behlül 510 şahsiyet bir grupla çıka geldi Harun Reşid şaşırdı:
Akşam camiye bu kadar insan mı geldi?

Behlül cevap verdi:
Siz bana camiye gelenleri değil, namaza gelenleri iftara çağır dediniz Namazdan sonra cami kapısında durdum, meydana çıkan herkese hocanın namaz kıldırırken hangi sureyi okuduğunu ve daha diğer şeyler sordum Onları da yalnız bu getirdiğim kişiler bildi Camiye gelen çoktu lakin namaza gelen bu kadarmış *

Similar threads

Namaza gelenin farkı Harun Reşid, bir Ramazan gunu Behlul'e, akşam namazında camiye gitmesini ve namaza gelen herkesi iftara davet etmesini soyledi Akşam oldu, namaz kılındı, namazdan sonra Behlul 510 kişilik bir grupla cıka geldi Harun Reşid şaşırdı: Akşam camiye bu kadar insan mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
PEYGAMBERE BAĞLILIK Mekke'nin fethinden sonra İslâm'ı kabul edenler arasında Hz Ebû Bekir'in babası Ebû Kuhâfe de bulunuyordu Yaşı sekseni aşmış, âmâ bir kişi olan Ebû Kuhâfe, Hz Peygamber'in huzurunda hidayete ermekte geç kalmışlığını telâfi edercesine aşkla kelimei şehadet getiriyordu Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
PEYGAMBERE BAĞLILIK Mekke'nin fethinden sonra İslâm'ı kabul edenler arasında Hz Ebû Bekir'in babası Ebû Kuhâfe de bulunuyordu Yaşı sekseni aşmış, âmâ bir kişi olan Ebû Kuhâfe, Hz Peygamber'in huzurunda hidayete ermekte geç kalmışlığını telâfi edercesine aşkla kelimei şehadet getiriyordu Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Cemaatle namaz Sual: Teheccüd namazı kılıyorum Fakat sabah namazına camiye gelemiyorum Bir mahzuru var mıdır? CEVAP Hazreti Ömer, sabah namazında, camide Süleyman isimli bir genci göremeyince, nerede olduğunu sordu Dediler ki: (O, gece pek uyumaz Teheccüd ve benzeri nafile ibadetle meşgul olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Arkadaşlar yazarken imla hatası yaptıysam affoluna Namazın Farzları Namazın farzları on ikidir Yedisi namazın dışında, beşi namazın içindedir Namazın dışındakilere namazın şartları, içindekilere de namazın rükünleri denir Namazın şartları tamam olmadıkça, namaz sahih olmaz Namazın Şartları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,744Kullanıcılar
bae4747Son üye
Üst Alt