Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Namazda Al Canımı

Namazda Al Canımı
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Namazda Al Canımı Azrail (AS) insan suretinde dolasirken bir mümine tesadüf eder,ona selam verir,selamini alirÖlüm Meleği ona Benim senden bitecek bir ihtiyacim varFakat bu ihtiyacimi sana gizli söyliyecegim derAdam Merhaba,hosgeldin safa geldin,buyur teklifin nedir ?* der Azrail Ben Azrailim,senin canini almaya geldim derMümin adam:Ne dek zamandan beri ben seni bekliyorum,ne güzel geldin ne hos geldin buyur der Ölüm Meleği(AS) Şayet bir isin var,o isini yap da ondan sonra,ben canini alirim deyince,mü´min $ahis, Hayir,benim ad Allaha´a kavusmaktan daha üstün degildirBenim arzum Allah´in vuslatina kavusmaktir der Azrail,o halde arzu ettigin gibi yap,derMü´min zát,elinden hic bir firsatin varmidir? diye sorarÖlüm Meleği evet elimde imkánim var derMü´min bana azıcık firsat verebilirsen ver,iki rekat namaz kilayim ve ben secdede iken ruhumu kabzedersin derÖlüm Meleği onun istedigini yapar ve öylece ruhunu alir Iste,Allah´in emrine riáyet edip iyi amel ve hareket eden mü´minler böyle teslimiyetle hareket ederler,ölümü böyle özlem ederlerÖlümün Hakka kavusmak oldugunu bilirler http:wwwuslanmamcom  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt