Namazla Hayatı Değişti Dine yönelişiyle çok konuşulan meşhur Oyuncu ve eski manken Yaşar Alptekin içini Bursa'da döktü 1548640599 1548640599 namazlahayatidegisti5c4e615c94debnamazlahayatidegisti5c4e615c94deb namazlahayatidegisti5c4e615c94deb Dine yönelişiyle fazla konuşulan ünlü Oyuncu ve eski manken Yaşar Alptekin içini Bursa'da döktü Siyah olan hayatının İslamiyetle beyaza döndüğünü açıklayan Alptekin, Bana 'yapıyorsun', 'yeşil sermayenin mi peşindesin', 'Ak Parti'den ihale mi alacaksın?' diyorlar Ağzı olan konuşuyor Ben o kişilere şunu nasihat ediyorum Konuşacaksanız ispatıyla konuşundedi Dünyanın en uzun kol böreğini yaparak Guinness'e girmeye hazırlanan İkizler Börek'in merasim programının sunumuyla alakalı görüşmeler için Bursa'ya gelen eski manken ve Oyuncu Yaşar Alptekin dine yönelişini ve hakkında çıkan dedikodularla alakalı olarak içini İHA'ya döktü Meşhur işadamı Sakıp Sabancı'nın 2004 yılındaki cenazesinde gördükleri aleyhinde içinde oluşan bir titremeyle kendine geldiğini anlatan Yaşar Alptekin, Peşinde kıldığım ilk namazım sabahtan namazı oldu 8 yıldan beri de namazlarımı aksatmadan kılıyorum Bakan gözlerim gören göz oldu Gördüğüm her şey Rabbimi hatırlatır oldudiye konuştu Dine yöneldikten sonra aldığı tepkileri ve hakkında meydana çıkan dedikodularla alakalı ilk kez konuşan Alptekin, Bana diyorlar fakat 'Reklam mı yapıyorsun?, Yeşil sermayenin mi peşindesin, Ak Parti'den ihale mi alacaksın?' diyorlar Bana böyle iddialarla gelen, ispatını da yapmalı Hesap numarama bakılsın, ne kadar param olduğu görülür Daha yeni otomobil aldım 910 aydır arabasızdım Bu nasıl bir yeşil anapara fakat bir arabam bile değil; arabasız dolaşıyorum ve bankada param değil 50 yaşındaki insanın mal varlığı nedir? Irk elbette defalarca konuşacak Ağzı olan konuşuyor Ben onlara şunu tavsiye ediyorum: Konuşacaksanız ispatıyla konuşun Hangi Ak Parti üyesiyle samimiyetim olmuş? Kanıt etsinler bana Kuru kuru iddialarda bulunmasınlardedi BIR ZAMANLAR ARKADAŞLARIM DİSKOLARDAKİ KİŞİLERDİ ŞİMDİKİLER İSE İMAM, MÜEZZİN VE HAFIZLARİslamiyeti tanıdıktan sonra hayatının iyice ifade eden Alptekin, Önceden irk beni gördüğünde 'Ooo Yaşar Alptekin'e bak' diyorlardı Şu Anda ise beni gördüklerinde 'Yaşar abi, selamünaleyküm' diyorlar Bu fazla güzel bir duydu Allah herkese böyle selam verip selam almayı nasip etsin Önceden selamlar dudaktan, ağızdandı, şu anda ise gönülden ve içten Onun dıştan arkadaş gruplarım da değişti Önceden diskolardaki kişiler arkadaşımdı, şimdi ise hafızlar, müezzinler, imamlar arkadaşım Bir Zamanlar gecenin bir saatinde diskodan dönerken, şu anda sabahtan namazları için Eyüp Sultan'a, Sultan Ahmet'e, Fatih Camii'ne gidiyorum Siyah olan hayatım beyazlaştışeklinde konuştu GENÇLERE İYİ MISAL OLMAYA, ONLARA NAMAZIN GÜZELLİKLERİNİ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUMBundan sonraki projeleri ile alakalı bir soruyu ise Alptekin, Benim çok hedeflerim yok Dün dünde kaldı Yarını ise Rabbimden başka kimse bilemez Cümbür Cemaat gibi ben de yarını olmayan bir insanım Ben yarından fazla bugünün hesabını yapıyorum Bugün Bursa'dayım Manâlı olan da budur Keza Siirt'te çekilecek Siirtli Hamlet adlı bir film projesi var Televizyonda da bir seyahat programı yapmayı düşünüyoruz Bunlar proje aşamasında Allah nasip ederse gerçekleştireceğiz Kitap ile alakalı çalışmalarım sürüyor En son 'Cami Jandarmaları' diye bir kitap çıkarttım 'Düzceli Mehmet' diye de bir tiyatro Oyunumuz var Onu oynuyorum Konferanslar için yurtdışı seyahatlerim oluyor En son Paris'e gittim 20 Mayıs'ta da Stuttgart'a gideceğim Çok uzun vadeli hesaplar yapmıyorum Çünkü dek yaşayacağımı bilmiyorum oysa Bunu kimse bilmiyor 'Bugün Allah için ne yaptım' bunun hesabını yapıyorum Gençlere iyi örnek olmaya, namazın güzelliklerini anlatmaya çalışıyorum Onlara niye namaz kıldığımızı anlatmaya, namaza özendirmeye çalışıyorum elhamdülillah Konuşana yok, konuşturana bak Rabbim konuşturuyor ve konuşturduğu sürece de gençlerin namaz kılmasına vesile olacağım İnşallahşeklinde cevaplandırdı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.