Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Namık Havutça Kimdir, Hayatı

Namık Havutça Kimdir, Hayatı
0
146

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Namık Havutça Yaşam Öyküsü,
Namık Havutça Hakkında Data,
Namık Havutça Kimdir

20 Temmuz1957 yılında, Bandırma Misakça Köyünde çiftlik sahibi bir ailenin çocuğu olarak doğdum İlkokulu köyde bitirdim daha sonra Balıkesir Oruçgazi Ortaokulunu bitirerek Çanakkale Hoca Lisesini kazandım

1976 ’ da Çorum Öğretmen Lisesi ’nden mezun oldum Giresun ’ da Kızıltaş Yığın Mah İlkokulun ’ da 1,5 sene sınıf öğretmeni ve okul müdürü olarak çalıştım

1979 ’ Balıkesir Necati Eğitim Enstitüsünü bitirdim ,aynı sene Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak, Adana İmamoğlu Lisesi ’ nde göreve başladım 1979 Aralık ayında TÖBDER üyesi olarak, Maraş olaylarını Protesto için yapılan boykot sonrası Adana ili Bahçe Ellek Ortaokuluna gönderildim

12 Eylül 1980 sonrası Askeri darbe sonucu 1402 ‘lik olarak görevime son verildi

1986 yılında, Danıştay kararı ile Adana İmamoğlu Lisesinde her yerde öğretmenlik görevine başladım

Adana ’ da aynı lisede görev yapan coğrafya öğretmeni olan Canan Havutça ile 1990 yılında evlenerek aynı yıl Bandırma Atatürk İllköğretim Okuluna atandım Sırasıyla EğitimMeslek, EğitimSen ’ in yönetim kurullarında görev yaptım

1990 yılında Anadolu ÜnvTarih dalında Lisans eğitimini tamamladım Bandırma İktisat Fakültesinde İnkilap Tarihi derslerine girdim

1996 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdim Bağımsızlık Avukat ve öğretmen olarak her iki mesleği birlikte sürdürdüm

2002 yılında Kamu Çalışanları Sendika Yasası çıktıktan sonra EğitimSen Bandırma Temsilciliği Başkanlığı ’na seçildim

2004 Yerel seçimlerinde Belediye Meclisi Üyesi seçildim Bandırma Belediye Meclisi Üyesi ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi ve grup sözcüsü olarak atama yaptım

CHP Bandırma 1sıradan İl genel Meclisi üyesi seçildim

Balıkesir İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan vekili ve Hukuk ve İnsan Hakları komisyonu üyesi olarak tayin yapmaktayım2006 yılında, Balıkesir Barosu idare kuruluna seçildim o tarihten bu yandan Balıkesir Barosu Yönetim Kurulu üyesi ve Bandırma ADD ve ÇYDD üyesiyim

Eşim, Bandırma Ayyıldız Anadolu Lisesinde Coğrafya öğretmeni olarak çalışmaktadırHukuk fakültesinde okuyan bir kızım ve İlköğretim 5sınıfta okuyan bir oğlum bulunmaktadır Halen Bandırma Paşakonak mahallesinde ikamet etmekteyim *

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt