Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Naneli Detox Çayı 2 (Yavaşlayan Metabolizmayı Hızlandıran Çay)

Naneli Detox Çayı 2 (Yavaşlayan Metabolizmayı Hızlandıran Çay)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Naneli Detox Çayı 2 (Yavaşlayan Metabolizmayı Hızlandıran Çay) Tarifi İçin Malzemeler

*2 kırmızı veya yeşil elma
*1 limon
*1 çubuk tarçın
*4 karanfil
*1 yemek kaşığı kuru nane
*1 çay kaşığı karabiber
*1 çay kaşığı toz zencefil toz zencefil yoksa 2 parça kök zencefilde kullanabilirsiniz

Naneli Detox Çayı 2 (Yavaşlayan Metabolizmayı Hızlandıran Çay) Tarifi Yapılışı Selamünaleykum
Yine diyete destek amaçlı bir çayla gelmiş bulunmaktayım ;)
Kendim kullandım faydasını şu şekilde gördüm metabolizmamı hızlandırıp bağırsaklarımı güzel çalıştırdı ve beni tok tuttu Umarım sizde de işe yarar
Elmalar bütün olarak dörde bölünür, aynı şekilde limonu da ikiye yada dörde bölüp tencereye alınır, çubuk tarçın, karanfil, kuru nane, karabiber ve toz zencefilde eklendikten sonra 1 5 lt su eklenip elmalar pörsiyene kadar kaynatılır 5 dk yı geçmesin
ılık ılık ve yemeklerden önce tüketmenizi öneririm Bu şekilde sizi tok tutacaktır Ama yemeklerden sonra da içilirse hazmı kolaylaştıracaktır 1 5 lt yi gün içinde tüketmeye çalışın çünkü arta kalanı ertesi güne saklamanızı önermem acılaşıyor Her gün taze olarak tüketilmesi mideniz için de daha sağlıklı olacaktır
Bu arada içinde nane ve zencefil olduğundan bağışıklığınızı kuvvetlendirecek boğaz ağrılarınızı hafifletecektir
Not: mide rahatsızlığı olanlar ve hamilelere önermiyorum kesinlikle Emzirenlerde günlük 3 bardağı geçmesin Sağlıkla ve fit olmanız Dileğiyle ;))

858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt