Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

NAOMI OSAKA VS COLLECTIVE’E KATILDI

NAOMI OSAKA VS COLLECTIVE’E KATILDI
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
f23f88c0-3c5e-40e5-a093-5159a9df1ea7-osaka1.jpg

Tenis şampiyonu Naomi Osaka, Victoria’s Secret’ın yeni yüzü oldu. Women’s Wear Daily’nin haberine nazaran Victoria’s Secret’ın daha çeşitli bir marka olma yolunda geliştirdiği yeni VS Collective isimli projesine katılan Osaka, Valentina Sampaio, Paloma Elsesser, Hailey Bieber, Megan Rapinoe ve Eileen Gu üzere isimlerin ortasına katıldı. “Victoria’s Secret’ın Collective için vizyonunu öğrendikten ve anladıktan sonra, bu mükemmel bayanların ortasına katılmak için motive oldum” diyen Naomi, “Küçükken Victoria’s Secret mağazalarına gittiğimde neden bu bayanların benim üzere görünmediğini düşünürdüm. Artık, bir kolektif olarak, farklı geçmişlerden, kültürlerden ve vücutlardan olan yeni kuşağa ilham kaynağı olabiliriz. Bu benim için inanılmaz bir ilerleme temsil ediyor” dedi.

Naomi’yi “doğal bir seçim” olarak tanımlayan Victoria’s Secret’ın Tasarım Yöneticisi Janie Schaffer, “İnanılmaz bir müspet güç yayıyor ve hamaseti, kararlılığı ve dürüstlüğü ile dünyanın dört bir yanındaki bayanlara ilham vermeye devam ediyor. Olumlu değişimi yönlendirmeye yardımcı olmak için Naomi ile ortak olmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Victoria’s Secret’ın yeni projesindeki birinci görünümünü VS Voices podcast yayınında yapan Naomi, sunucu Amanda de Cadenet ile gelecekteki maksatlarını ve mesleğindeki umutlarını anlattı. Collective’e katıldığı için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Naomi, markadan en sevdiği modülün da yumuşak pijama kadroları olduğunu belirtti. Tenis kortundan kalan boş vaktinde dizayna odaklanmak istediğini söyleyen Naomi’den bir Victoria’s Secret kapsül koleksiyon iş birliği görebiliriz!

858,496Konular
981,834Mesajlar
29,880Kullanıcılar
kanturnana21Son üye
Üst Alt