Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

napiCagimi biLmiyorum .. kafayi yemek üzereyim

napiCagimi biLmiyorum .. kafayi yemek üzereyim
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
napiCagimi biLmiyorum kafayi yemek üzereyim ya hic derdimi anlaticagim birisi yok dostlar, arkadaslar derseniz onlar anca kendi dertleri falan olunca geliyorlar bana ama benim biseyim olsun niyese daima isleri cikiyor aslinda ben okadar sabirli bir insanim ki daha 20 yasindayim ve su 2 sene önce benim basima neler geldi neler saysam roman yazarim her hâlükarda bana biraz acayip geliyor simdi bunlari buraya kâğıda dökmek cünki hicbirinizi tanimiyorum lakin icimden bisey bosver yaz gitsin olur ya yardim onlardan kazanç diyor nerden baslasamki napicagimibilmiyorumkafayiyemekuzereyim5c517be71f9c1gifalt :18: 18 :18: eski sevgilim bana cok cok fena bisey yapti bir kizin basina gelecek en fena bisey iste daha sonra 1bucuk seneden beri annem ile babamin arasinda huzur diye bisey kalmadi hergün tartisiyorlar herseyide annem baslatiyor babama kötüleme atiyor nemis iste babam onu aldatmis falan babam ant etti elinden geleni yapti ona öyle bisey olmadigini ispatlamak icin ama değil iste annem ona inanmiyor babam zaaten öyle bir insan evden ise isden eve gelen birisi ne kumari, ne ickisi hic birseyi yok artik ne kardesim (13 yasinda) nede ben cekebiliyoruz artik bunlari benim artik kafama tak etti dedim onlara bosanin diye ozamanda babam cok kizdi sakin bidaha öyle sey deme ben yapmadigim bisey icin ailemi dagitamam falan anneme ne desem bilmiyorum herseyi denedim anne dedim daha simdiye kadar babamdan hic bir musibet görmedin falan konusmaya calistim fakat beyhude dinlemiyor su lahza benim yine bir sevgilim var ona herseyi anlattim ve beni böylede kabul ettigini söyledi gercekten cok sevindim 5 ay oldu iste beraberiz ve beni ailesine anlatmis onlarda ben tanimak isiyorlarmis lakin ben hayir dedim cünki benim daha 1 yıl okulum var o bitsin pek gelsinler dedim oda iste tamam dedi bu aralar hic eskisi gibi konusmuyor benimle ilk zamanlarda sabahlara kadar konusuyorduk birbirimizi her lahza görelim diye cameralari acik birakiyorduk hatta ben bi defa uyuya kalmisim oda beni sabaha dek izlemis uyandigimda bilgisayarim hala acikti ve o bilgisayarin önünde uyuya kalmis acaip tatliydi cok sevinmistim fakat iste bu aralar hic böylece degil ne benimle konusuyor nede camerayi aciyor napicagimi bilmiyorum dün ona sordum sonumuzmu geldi diye ama hala yanıt alamadim ahhh ahh lütfen bana yardim edin yaa napicagimi bilmiyorum gercekten  

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt