iltasyazilim
FD Üye
Nar Şerbetli Muhallebi nasıl yapılır
Resimli Nar Şerbetli Muhallebi Yapılışı
Nar Şerbetli Muhallebi için gerekli olan malzemeler
4 çorba kaşığı pirinç unu
5 çorba kaşığı toz şeker
ikibuçuk su bardağı süt
yarım nehir kaşığı vanilya
şerbeti için:
1 adet büyük irtifa nar
yarım çaybardağı su
1 tatlı kaşığı toz şeker
üzeri için: nar taneleri
Nar Şerbetli Muhallebi yapılışı
Pirinç unu ve toz şekeri tencereye alın Sütü gitgide ek edip,ezin Ocağa oturtarak orta ısılı ateşte karıştırarak pişirin Ocaktan alın ve vanilyayı ekleyin Narı tanelerine ayırıp,minik bi kapta su ve toz şekerle birlikte kaynatın eğer narın taneli kalmasını istiyorsanız, kaynadıktan 10 dakika sonradan ocaktan alın Tamamen suyunun çıkmasını istiyorsanız, çok daha uzun süre ocakta tutun ve süzün sonra kuplara nar şerbetinden biraz koyun Üzerine muhallebiyi yayın Her Yerde şerbet ve muhallebi biçiminde işlemi tekrarlayın Üstüne nar taneleri ile süsleyip,soğuk olarak servis yapın *
Resimli Nar Şerbetli Muhallebi Yapılışı
Nar Şerbetli Muhallebi için gerekli olan malzemeler
4 çorba kaşığı pirinç unu
5 çorba kaşığı toz şeker
ikibuçuk su bardağı süt
yarım nehir kaşığı vanilya
şerbeti için:
1 adet büyük irtifa nar
yarım çaybardağı su
1 tatlı kaşığı toz şeker
üzeri için: nar taneleri
Nar Şerbetli Muhallebi yapılışı
Pirinç unu ve toz şekeri tencereye alın Sütü gitgide ek edip,ezin Ocağa oturtarak orta ısılı ateşte karıştırarak pişirin Ocaktan alın ve vanilyayı ekleyin Narı tanelerine ayırıp,minik bi kapta su ve toz şekerle birlikte kaynatın eğer narın taneli kalmasını istiyorsanız, kaynadıktan 10 dakika sonradan ocaktan alın Tamamen suyunun çıkmasını istiyorsanız, çok daha uzun süre ocakta tutun ve süzün sonra kuplara nar şerbetinden biraz koyun Üzerine muhallebiyi yayın Her Yerde şerbet ve muhallebi biçiminde işlemi tekrarlayın Üstüne nar taneleri ile süsleyip,soğuk olarak servis yapın *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.