Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nar Suyunda Ayva Tatlısı

Nar Suyunda Ayva Tatlısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nar Suyunda Ayva Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

*3 adet orta boy ayva
*12 yemek kaşığı toz şeker
*Arzuya göre rendelenmiş 1 elma
*1 su bardağı nar suyu
*Bir kaç karanfil
*Su
*Üzerine ceviz, kaymak

Nar Suyunda Ayva Tatlısı Tarifi Yapılışı Ayvaları soyup ikiye bölüyoruz Çekirdeklerini temizliyoruz Atmayın onları suyuna atacağız, bir iki parça da kabuk ekleyeceğiz Hatta çekirdeklerle ilgili bir bilgi paylaşacağım en sonu okuyun Ayvaları tencereye alıyoruz Her parça içine 2 kaşık şeker döküyoruz Şekerli sevenler biraz daha ilave edebilir Elma rendesi kullanmak isteyen orta kısımlarına pay etsin Nar suyunu döküyoruz, suyu da ayvaların yarısına gelecek şekilde ekliyoruz Suyuna karanfil, ayva çekirdeği ve kabuğundan atıyoruz Kapağı kapatıp kısık ateşte yumuşayana kadar pişiriyoruz Servis ederken kaymak ile süsleyip ceviz koyabilirsiniz Afiyet olsun
Hamilelere, emzirenlere not: Ayva çekirdeklerini toplayıp küçük bir kavanoza koyun Üzerini kapatacak kadar gül suyu ekleyin 1 hafta kadar bekletin Jöle kıvamında bir jel olacak Bunu göğüs uçlarınıza sürün Çatlamaları yaraları engeller Ben kullandım, arkadaşlarıma da yaptım Lütfen ihtiyacı olanlara iletin

858,496Konular
982,395Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt