iltasyazilim
FD Üye
Tarif Ayrıntıları
Mutfağı :
Meksika
Türü :
Balık
Pişirme Süresi :
2025 dk
Pişirme Şekli :
Fırın
Zorluk :
Orta
Kişi Sayısı :
24
Tarif Malzemeleri
2 adet uskumru balığı 1 adet portakal suyu 1\2 adet limon suyu 1\2 adet greyfurt suyu 1 çay kaşığı kuru kekik 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı kimyon 1\2 çay bardağı ayçiçek yağı 4 adet taze soğan 10 adet 4 cm uzunluğunda doğranmış (2’ye kesilmiş) 1 adet kiraz domates 1 adet Jalapeno biberi (ince kıyılmış) Tuz ve karabiber
Tarifin Hazırlanışı
İlk 8 malzemeyi karıştırarak tuz ve karabiberle lezzetlendirdikten sonar uskumru balıklarının üzerine dökün ve en az 3 saat buzdolabında bekletin Fırın tepsisine balık ve marinasyonuyla birlikte domates,soğan ve biberleri de ilave ederek 170 derecede 20 dakika fırınlayın
Afiyet olsun
Mutfağı :
Meksika
Türü :
Balık
Pişirme Süresi :
2025 dk
Pişirme Şekli :
Fırın
Zorluk :
Orta
Kişi Sayısı :
24
Tarif Malzemeleri
2 adet uskumru balığı 1 adet portakal suyu 1\2 adet limon suyu 1\2 adet greyfurt suyu 1 çay kaşığı kuru kekik 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı kimyon 1\2 çay bardağı ayçiçek yağı 4 adet taze soğan 10 adet 4 cm uzunluğunda doğranmış (2’ye kesilmiş) 1 adet kiraz domates 1 adet Jalapeno biberi (ince kıyılmış) Tuz ve karabiber
Tarifin Hazırlanışı
İlk 8 malzemeyi karıştırarak tuz ve karabiberle lezzetlendirdikten sonar uskumru balıklarının üzerine dökün ve en az 3 saat buzdolabında bekletin Fırın tepsisine balık ve marinasyonuyla birlikte domates,soğan ve biberleri de ilave ederek 170 derecede 20 dakika fırınlayın
Afiyet olsun