iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler ;
2 Su bardağı haşlanmış nohut
1 Çay bardağı haşlanmış mısır
1 Adet tavuk göğsü
1 Adet Kırmızı ( Kapya ) Biber
1 Tutam maydanoz ve dereotu
Arzuya göre yeşil soğan
Sosu için ;
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
Tuz
Yarın narın taneleri
Hazırlanışı ;
Tavuk göğsü haşlanır, didilir Haşlanmış nohuda, didilmiş tavuk, küçük doğranmış yeşillikler ilave edilir Kırmızı biber küp küp doğranır, mısırla beraber harca ilave edilir Zeytinyağı, limon ve tuz çırpılır, harcın üzerine gezdirilir Nar taneleri ile süslenerek servis edilir
2 Su bardağı haşlanmış nohut
1 Çay bardağı haşlanmış mısır
1 Adet tavuk göğsü
1 Adet Kırmızı ( Kapya ) Biber
1 Tutam maydanoz ve dereotu
Arzuya göre yeşil soğan
Sosu için ;
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
Tuz
Yarın narın taneleri
Hazırlanışı ;
Tavuk göğsü haşlanır, didilir Haşlanmış nohuda, didilmiş tavuk, küçük doğranmış yeşillikler ilave edilir Kırmızı biber küp küp doğranır, mısırla beraber harca ilave edilir Zeytinyağı, limon ve tuz çırpılır, harcın üzerine gezdirilir Nar taneleri ile süslenerek servis edilir