iltasyazilim
FD Üye
Narlı Pancar Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
*4 adet pancar
*0 5 çay kaşığı tuz
*0 5 çay kaşığı kimyon
*1 çay bardağı sirke
*2 yemek kaşığı zeytinyağı
*1 çay kaşığı esmer toz şeker
*0 5 su bardağı taneleri nar
*1 yemek kaşığı tozu antep fıstığı
*Koroplast Fermuarlı Poşet
*Koroplast Pişirme Kağıdı
Narlı Pancar Kavurması Tarifi Yapılışı 1 Fırın 180 dereceye ayarlanır
2 İri küpler haline doğranmış pancar, sirke, zeytinyağı, tuz, kimyon ve fermuarlı poşet içine alınarak fermuarı kapatılır, poşet sallanarak bütün malzemeler harmanlanır
3 Harmanlanan pancarlar fırın tepsisine yerleştirilen pişirme kağıdı üzerine alınır 45 dakika pişirilir
4 Sirke ve esmer şeker sos tenceresine alınır 20 dakika pişirilir
5 Pişen pancarlar servis tabağına alınır Üzerine sirkeli sos dökülür Nar taneleri, fıstık tozu ile süslenir
*4 adet pancar
*0 5 çay kaşığı tuz
*0 5 çay kaşığı kimyon
*1 çay bardağı sirke
*2 yemek kaşığı zeytinyağı
*1 çay kaşığı esmer toz şeker
*0 5 su bardağı taneleri nar
*1 yemek kaşığı tozu antep fıstığı
*Koroplast Fermuarlı Poşet
*Koroplast Pişirme Kağıdı
Narlı Pancar Kavurması Tarifi Yapılışı 1 Fırın 180 dereceye ayarlanır
2 İri küpler haline doğranmış pancar, sirke, zeytinyağı, tuz, kimyon ve fermuarlı poşet içine alınarak fermuarı kapatılır, poşet sallanarak bütün malzemeler harmanlanır
3 Harmanlanan pancarlar fırın tepsisine yerleştirilen pişirme kağıdı üzerine alınır 45 dakika pişirilir
4 Sirke ve esmer şeker sos tenceresine alınır 20 dakika pişirilir
5 Pişen pancarlar servis tabağına alınır Üzerine sirkeli sos dökülür Nar taneleri, fıstık tozu ile süslenir