Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyunu İndirdim Kurdum Ve Oyuna Girerken Beyaz Bİşe Geliyor Ekranın Yarısını Kaplıyor sona hata veriyor eğer ***** değiştir derseniz *****ı nereye atıcam veya bi link lütven
Selamun Aleykum arkadaşlar ben bir ekran kartı hatası sorucaktım konuyu dogru yere açtıgımdan emin değilim admin'lerden özür diliyorum yanlış açmışsam arkadaşlar crysis 2 oyununa çift tıkladıgımda bi hata veriyor fotoğrafını atıcam yazıdan sonra işte bozula bilir veya çöke bilir diyo ekran...
edmund kimdir hayatı,Edmund Pevensie hayatı
Edmund, Finchley İngiltere'de doğdu, film serisine tarafından 1930 yılında doğdu Narnia Günlükleri serisinin ilki olan Aslan, Cadı ve Dolap'ta 10 yaşında iken serinin sonuncusu olan Narnia Günlükleri Son Savaş 'ta 19 yaşındadır
Aslan, Cadı ve...
Merhaba Arkadaşlar bu hatayı alan bir çok kişi vardı ama çözememişti yabancı kaynak olsun filan ben de bu hatayı alıyordum ama çözdüm arkadaşlar türkçe yamadan kaynaklanan bişeydi bu hatadada string hatası veriyordu zaten bu hatası alanlar bilir torrentindireler filan varsa onlara eğer böyle bi...
geçen gün far cry ı yükledimfakat oyunda bi sıkıcı hata var
ilk bölümündeyim daha oyunu oynayamıyorumoyuna giriyorum herşey düzgün fakat ormanalık alana girdiğimde toprak ve denizin rengi beyaz oluyor oyundan bişi anlamıyorım sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim(ekran kartım 512)
sa arkadaşlar oncelikle ben dun arma 3 indirdim kurdum ***** filan herşeyi yaptım ama oyun çalışmıyor simgesine tıklıyom hiç bişe olmuyo bu aynı hata 3 oyunda daha oldu apb reloded gta ıv bide bu nolur yardım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.