NARS Cosmetics, markanın kurucusu ve kreatif yöneticisi François Nars’ın uzun devirdir dostu ve ilham kaynağı olan
süpermodel Naomi Campbell’ın İlkbahar 2019 kampanyasının yeni yüzü olduğunu açıkladı. Sıkça iş birliği yapan ikili, bu sefer de makyaja karşı kurallara karşıt yaklaşımıyla bilinen François Nars’ın kamera gerisine geçtiği dört portreden oluşan fotoğraf serisi için bir araya geldi. Bu iş birliği Nars ve Campbell’ın arkadaşlığının art planda olduğu 20 yıldan çokça süren bir münasebetin sonucu. İkili birebir vakitte sayısız editöryel çalışmalarda, defilelerde ve X-Ray, Makeup Your Mind ve 15X15 üzere kitap girişimlerinde birlikte çalıştı.
Nars'ın kurucusu ve yaratıcı direktörü
François Nars, 2019 İlkbahar kampanyasının yeni yüzünün Naomi Campbell olması ile ilgili şu açıklamaları yaptı: “Naomi yaşayan bir ikon ve kameranın önünde de güçlü karakterini gösteriyor. O ve ben aile üzereyiz. Onu kariyerinin en başından beri tanıyorum. Başından beri ona, hoşluğuna ve biçimine hayran olmuşumdur.”
Süpermodel Campbell ise, “François ve ben aile üzereyiz ve birebiri NARS için de muteber. Bu kadar inanılmaz bir markanın, bu kadar uzun devrandır kesimi olmaktan onur duyuyorum” diye özetliyor.