Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Naruto Shippuden 3 0xc000007b hatası

Naruto Shippuden 3 0xc000007b hatası

Similar threads

Kusur 0xc000007b , kullanıcıların kimi uygulamaları çalıştırmaya çalışırken (Fifa, GTA, Max Payne, Battlefield, Far Cry, Assassins Creed, Call of Duty ve öteki birçok oyun üzere oyunlar dahil) karşılaştığı hudut bozucu Windows yanılgılarından biridir. 0xc000007b kusur kodu temel olarak aşağıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Özellikle Far Cry Primal oyununu torrentten indirdiğiniz zaman oyunu başlatmak istediğinizde 0xc000007b hata mesajıyla karşılaşmanız işten bile değildir. Bilgisayarınıza kuracağınız bazı sistem dosyaları sayesinde bu hatayı giderebilirsiniz. Üstelik aynı yöntemi hata veren diğer oyunlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
Sa Arkadaşlar Arma 3 ü aldım 2 tane çok can sıkan sorunlarım Var 1si Fps Düşmesi ; Bilgisayarımın Özellikler oyuna göre çok çok yüksek 3 mbts internetim var4gb ram 2 gb ekran kartı i3 işlemci falan filan oyuna ilk girdiğimde 35 40 fps alıyorum 1 kaç saat sonra fps 2 ye kadar düşüyor buna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
0xc00007b Hatası Çözümü 2020 yılında da win10 64 bit, win7 64 bit, origin, Fifa, Pes, FM, GTA, itunes, Assassin’s Creed Unity gibi pek çok uygulamada araştırılan bir konu olmuştur. 0xc00007b Hatası Çözümü 2020 yılında da win10 64 bit, win7 64 bit, origin, Fifa, Pes, FM, GTA, itunes, Assassin’s...
Cevaplar
0
Görüntüleme
488
Yeni bir yıla daha girmeye hazırlanırken dünya genelinde birçok sektörde kullanıcıları sevindiren indirim sezonu da başladı. Oyuncular olarak bizi en çok çeken indirimlerse oyun indirimleriydi. PC’de Steam ve Epic Games, büyük indirimlere imza atarken PlayStation da bu indirim furyasına bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt