Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nashville Nerede? Önemli Ölçüde Gelişen Kent Kısaca Bilgi

Nashville Nerede? Önemli Ölçüde Gelişen Kent Kısaca Bilgi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nashville

ABD'de şehir halkı Tennessee eyaletinin ortakuzey kesiminde, Cumberland ırmağı kıyısında yeralan, eyaletin ve Davidson yönetim bölümünün merkezi olan Nashville'nin nüfusu : 684410'tür Eyaletlerarası bir karayolları, demiryolları ve havayolları kavşak noktası olan kentte, sanayi önemli önemli ölçüde gelişmiştir: Matbaacılık ve yayıncılık; kimya sanayisi; besin sanayisi; kundura fabrikaları; farklı alanlara yönlendirilmiş makineler yapımı; sırça fabrikaları; dokuma sanayisi; uçak yedek parçaları yapımı; vb Fazla sayıda turist de çeken şehir, aynı zamanda önemli bir öğretim merkezidir Vanderbilt Üniversitesi, Fisk Üniversitesi, vb *

Similar threads

Nashville imagesnashvilleneredeonemliolcudegelisenkentkisacabilgi5ae63981c5b04 ABD'de kent Tennessee eyaletinin ortakuzey kesiminde, Cumberland ırmağı kıyısında yeralan, eyaletin ve Davidson yonetim bolumunun merkezi olan Nashville'nin nufusu : 684410'tur Eyaletlerarası bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
390
Nashville imagesnashvilleneredeonemliolcudegelisenkentkisacabilgi5ae6430c66a91 ABD'de kent Tennessee eyaletinin ortakuzey kesiminde, Cumberland ırmağı kıyısında yeralan, eyaletin ve Davidson yonetim bolumunun merkezi olan Nashville'nin nufusu : 684410'tur Eyaletlerarası bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Padova İtalya'nın kuzeydoğu kesiminde büyük kasaba Venedik'in batısında, Bacchiglione ırmağı kıyısında yeralan, aynı adlı ilin merkezi olan Padova'nın nüfusu 220 358'dir Kayda Değer bir karayolları kavşak noktası ve sanayi alet yapımı, motosiklet yapımı, dokuma sanayisi gıda sanayisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Oakland ABD'de büyük kasaba San Francisco körfezi kıyısında yeralan, Alameda idare bölümünün merkezi olan Oakland'ın nüfusu 413775'dir Körfezin San Francisco kentinin karşısındaki kıyısında yeralan ( bir köprü ve tünelle San Francisco'ya bağlıdır ) şehir körfez kıyısındaki başlıca liman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Modena İtalya'nın kuzey kesiminde şehir halkı Emillia Romagna bölgesinde, Panaro ırmağı kıyısında, Bologna'nın 40 km kuzeybatısında yer alan Modena'nın nüfusu 176 857'dir İtalya'nın kayda değer tarım alanlarından birinin ortasında yeralan kentte, tarım ürünlerinin işlenmesine dayalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,489Konular
981,521Mesajlar
29,659Kullanıcılar
Merg6494Son üye
Üst Alt