Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nashville Nerede? Onemli Olcude Gelişen Kent Kısaca Bilgi

Nashville Nerede? Onemli Olcude Gelişen Kent Kısaca Bilgi
0
387

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nashville

imagesnashvilleneredeonemliolcudegelisenkentkisacabilgi5ae63981c5b04

ABD'de kent Tennessee eyaletinin ortakuzey kesiminde, Cumberland ırmağı kıyısında yeralan, eyaletin ve Davidson yonetim bolumunun merkezi olan Nashville'nin nufusu : 684410'tur Eyaletlerarası bir karayolları, demiryolları ve havayolları kavşak noktası olan kentte, sanayi onemli onemli olcude gelişmiştir: Basımcılık ve yayıncılık; kimya sanayisi; besin sanayisi; ayakkabı fabrikaları; ceşitli makineler yapımı; cam fabrikaları; dokuma sanayisi; ucak yedek parcaları yapımı; vb Cok sayıda turist de ceken kent, aynı zamanda onemli bir oğretim merkezidir Vanderbilt Universitesi, Fisk Universitesi, vb

Similar threads

Nashville imagesnashvilleneredeonemliolcudegelisenkentkisacabilgi5ae6430c66a91 ABD'de kent Tennessee eyaletinin ortakuzey kesiminde, Cumberland ırmağı kıyısında yeralan, eyaletin ve Davidson yonetim bolumunun merkezi olan Nashville'nin nufusu : 684410'tur Eyaletlerarası bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Nashville ABD'de şehir halkı Tennessee eyaletinin ortakuzey kesiminde, Cumberland ırmağı kıyısında yeralan, eyaletin ve Davidson yönetim bölümünün merkezi olan Nashville'nin nüfusu : 684410'tür Eyaletlerarası bir karayolları, demiryolları ve havayolları kavşak noktası olan kentte, sanayi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Oakland imagesoaklandlimanineredehakkindakisacabilgi5ae63915a79b6 ABD'de kent San Francisco korfezi kıyısında yeralan, Alameda yonetim bolumunun merkezi olan Oakland'ın nufusu 413775'dir Korfezin San Francisco kentinin karşısındaki kıyısında yeralan ( bir kopru ve tunelle San...
Cevaplar
0
Görüntüleme
395
Oakland imagesoaklandlimanineredehakkindakisacabilgi5ae6431445787 ABD'de kent San Francisco korfezi kıyısında yeralan, Alameda yonetim bolumunun merkezi olan Oakland'ın nufusu 413775'dir Korfezin San Francisco kentinin karşısındaki kıyısında yeralan ( bir kopru ve tunelle San...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Padova imagespadovanerededirhakkindatarihibilgikisaca5ae64330a58db İtalya'nın kuzeydoğu kesiminde kent Venedik'in batısında, Bacchiglione ırmağı kıyısında yeralan, aynı adlı ilin merkezi olan Padova'nın nufusu 220 358'dir Onemli bir karayolları kavşak noktası ve sanayi makine yapımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt