nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Bir varmış bir yokmuş diye başlarmış tüm hikayeler sonra pireler tellal olur develer berber olur birde bakmışsın mutlu sonla biter bütün hikayeler koskoca dev insafa kazanç o ufacık çocuklarla oyunlar oynar ya gerçek hayattaki devler Onlarla nasıl başa çıkacağız peki ayaklarının aşağı ezilmemek için ne yapacağız Anne karnındaki bebek sorarmış ben nereye gideceğim diye Allah gösterirmiş dünyayı bebek korkarmış ben bu dünya denilen yerde mi kalacağım beni kim koruyacak o kötülüklerden dermiş Ulu Allah ta senin yanında bir melek olacak daima seninle olacak her kötülüklerden koruyacak seni sen nereye gidersen oraya gelecek ama yalnızca senin yanına olacak seni gözetmek için gönderildi o der Bebek merak ve sevinç içinde ya peki ben onu nasıl tanıyacağım nerden bileceğim melek olduğunu ve ne diyeceğim ona der Yüce Allah o şuan dünyada seni bekliyor doğar doğmaz seni onun kucağına verecekler başka biri ona ne derse desin sen ona ANNE diyeceksin de Evet doğduğumuzdan itibaren annemiz babamız vardır yanımızda fakat nede olsa büyüdük ya istemeyiz yanımızda ya dertler onlar nasıl gidecek başımızdan çıkarsız seven kişileri kovmasını becerirken bizi üzenleri neden baş tacı yaparız Nasıl öderiz ailemizin hakkını diye göz önünde bulundurmak varken off bugün ne giysem daha hoş görünürüm diye düşünürüz olur ya çoğu kızacak bana öyle olmadığını söyleyecek beklide beni bir anne sanacaksınız lakin ben 19a yeni girmiş bir genç kızım az önce evlenmedim Fakat bunu görmek için evlenipte çocuk sahibi olmaya gerek yokmuş bunu anlayacak yaşta olduğuma inanıyorum Süre geldi fazla üzdüm annemi ağlattım daima arkasına bende ağlardım üzdüğümü bilirdim ama kibir denen bu illet özür dilememe izin vermezdi Hadi şu anda gidin o sizi doğduğunuzdan beri sakınan koruyan meleğinizin yanına onu fazla sevdiğinizi söyleyin en zalim anne bile gülüş edecektir size
MASUM GÜZEL *
MASUM GÜZEL *