Nasihat,Mesajları Sozleri
Evlat EVLIYA DA olsa ANA,ya BABA,ya MUHTACTIR
hak ile kendini meşgul etmezsen batıl seni işgal eder
Sen sen ol asla sevginden vaz gecme eyer vaz gecersen geri donmek cok zor bunu sakin unutma
her bildiğini soyleme fakat her soylediğini mutlaka bil
Hayat zorlu yollardan ibarettirhic beklenmedigin anda en degerli esyani alir ve kaybolur SEN ISTEMESENDE
Guclu olan zayıf yanlarını herkesten iyi bilendirDaha guclu olan ise zayıf yanlarına hukmedebilendir
seviyorsan,asiksan eger karsiliginida bulamiyorsan yinede sevelbet bir gun seni fark edecektirama bu sansi kaybedecektir
Sevdim oda Sevdi Ben Daha cok Sevdim O sevmeye Devam etti Ben Olumune Sevdim O sevmekten Vazgecti
Neler yedi bu diş,ne altın oldu ne gumuş
En buyuk ceza evi cahil insanların kafasının icidir
DOSTUNU OLCULU SEV BIRGUN DUsMANIN OLABILIR,DUsMANINA OLCULU BUgZET BIRGUN DOSTUN OLABILIR
Allah namına ver Allah namına al Allah namına başla Allah namına işle Vesselam(
Biriyle tanistigin zaman elini uzat ve adini soyle ama bil ki, bunu aklinda tutmayacaktir
sadece gozlerin acıkken dunyayı goruyorsan bir korden ne farkın ola bılır ki?
Cocuklarin adalet sozcugunu duyduklarinda seni hatirlasinlar Oyle yasa
Ofkeyle soylenen sozler kalpten soylenmez
Evlat EVLIYA DA olsa ANA,ya BABA,ya MUHTACTIR
hak ile kendini meşgul etmezsen batıl seni işgal eder
Sen sen ol asla sevginden vaz gecme eyer vaz gecersen geri donmek cok zor bunu sakin unutma
her bildiğini soyleme fakat her soylediğini mutlaka bil
Hayat zorlu yollardan ibarettirhic beklenmedigin anda en degerli esyani alir ve kaybolur SEN ISTEMESENDE
Guclu olan zayıf yanlarını herkesten iyi bilendirDaha guclu olan ise zayıf yanlarına hukmedebilendir
seviyorsan,asiksan eger karsiliginida bulamiyorsan yinede sevelbet bir gun seni fark edecektirama bu sansi kaybedecektir
Sevdim oda Sevdi Ben Daha cok Sevdim O sevmeye Devam etti Ben Olumune Sevdim O sevmekten Vazgecti
Neler yedi bu diş,ne altın oldu ne gumuş
En buyuk ceza evi cahil insanların kafasının icidir
DOSTUNU OLCULU SEV BIRGUN DUsMANIN OLABILIR,DUsMANINA OLCULU BUgZET BIRGUN DOSTUN OLABILIR
Allah namına ver Allah namına al Allah namına başla Allah namına işle Vesselam(
Biriyle tanistigin zaman elini uzat ve adini soyle ama bil ki, bunu aklinda tutmayacaktir
sadece gozlerin acıkken dunyayı goruyorsan bir korden ne farkın ola bılır ki?
Cocuklarin adalet sozcugunu duyduklarinda seni hatirlasinlar Oyle yasa
Ofkeyle soylenen sozler kalpten soylenmez