Nasıhat CÜMBÜR CEMAAT ICIN BU YALNIZ OLANLARA; ask bir kelebek gibidirPesinden kostukca hep senden kacar En iyisi birak ucsun, inan ancak hic beklemedigin bir anda gelip omzuna konuverecek ask mutlu eder bazen de uzer Lakin ask ozeldir, askini hak eden birine sunarsan eger BU SEVGILISI OLANLARA; askin amaci birileri icin mukemmel insan almak degildir Seni mukemmellige en cok yaklastiracak insani bulmaktir BU CAPKIN OLANLARA; sevmedigin birine katiyen seni seviyorum deme Icinde olmayan duygulardan varmis gibi soz etme Kimsenin hayatina kalbini kirmak icin girme Sevgi batmış bakan gozlere asla yalan soyleme Cunku birine verebilecegin en buyuk aci, asik olmadigin birine kendini asik etmektir BU EVLI OLANLARA; seven insan senin hatan yerine ozur dilerim diyendir nasil yaparsin yerine niye yaptigini anliyorum diyendir neredesin yerine ben buradayim diyendir Ve ask keske yerine defalarca iyi ancak demektir BU EVLENMEK ICIN GUN SAYANLARA; bir kadin ve bir erkegin birbirleri icin ne dek yerinde oldugu, birlikte gecirdikleri zamanin degil, birbirlerine duyduklari askin ne dek surduguyle anlasilir BU KALBI KIRIK OLANLARA; kalp yarasi siz kanatmaktan vazgecinceye kadar surer Ve ilaci bu yaraya alismak degil, ondan ders cikarabilmektir BU ASIK OLMAKTAN KORKANLARA; ask dus fakat tokezleme Anla ama umma Paylas fakat isteme Yaralan ama katiyen aciyi icinde buyutme BU SEVDIGINI FAZLA SAHIPLENENLERE; sevdiginin bir baskasiyla mutlu oldugunu gormekten daha aci birsey varsa, oda SEVDIGININ SENINLE MUTSUZ OLDUGUNU GORMEKTIR BU ASKINI ITIRAF EDEMEYENLERE; sevdiginden ayrilinca ask aci verir Sevdigin seni terk edince daha da coook aci verir ama en acisi, onu ne değin sevdigini bilmesine hic firsat vermemektir VE BUDA DONMEYECEK BIRINI HALA BEKLEYENLERE; hayatin en huzunlu ani, DELI GIBI sevdigin insanin buna hic degmedigini GORDUGUN ANDIR ve en buyuk kaybin onun icin harcadigin yillardir Senin askini bugun adalet etmeyen, bil ancak 10 yil daha sonra yine yargı etmeyecektir BIRAK GITSIN