Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nasıl açılacağım, hemen bakarmisinz ?

Nasıl açılacağım, hemen bakarmisinz ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selamlama arkadaşlar konuyu artı utazmıcam

arkadaşlar ben calişiyorum geçen yıl bi kiz geldi alt kasap'ta kasiyerlik yapiyordu aşik oldum kıza dükkanda yemek felan yapardık tavuk felan ekmek lazim olnca sırf onun icin defalarca ben giderdim

aradan birazcık zaman geçer kizda alişverişe gelirdi yine her zaman ben ilgilenirdim gülümsüyordu ondan arkadaşima anlattim nasil açilcam felan diye gitmiş kıza söylemiş seni seviyor felan ozamandan benim yüzümden çikti gitti

Sonradan işe yeniden başladi büfede kasiyerlik yapiyor o günden bugune yüzene nasil bakarim diye yemek yemedim ordan 1 tane abi vardi tanidik cagirdi yemeğeini burdan felan ye diye 1 ay kadar pek gittim yedim felan

Kız benle fazla konuşmaya başladi

Bugun alişverişe geldi Arkam dönüktü ismimi söylerek bana seslendi o kadar mutlu olmuştum ama

Bügün Biber Dolma yemeği yaptım dedi Cağirdı gel denee felan dedi

gitcem gitcemde şu kiza aciliamiyorum bir türlü onu görünce elim ayağım birbirine dolaniyor (((

858,496Konular
981,769Mesajlar
29,848Kullanıcılar
forexsaplarSon üye
Üst Alt