Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nasıl Ambulans Şöförü Olurum

Nasıl Ambulans Şöförü Olurum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ambulans şoförü olma şartları
Ambulans şoförlerinde aranan şartlar

Ambulanslar ve acil sıhhat araçları ile ambulans hizmetleri yönetmeliği'nin 4 maddesinde, ambulans şoförü; 'Kullanacağı araca uygun şoför belgesine sahip, esas ilkyardım eğitimi sertifikası almış personel' olarak tanımlanıyor Buradan anlaşılanda yerinde şoför belgesine ve esas ilkyardım eğitimi sertifakasına sahip olan cümbür cemaat ambulans şoförü olabilir *

Similar threads

Ambulans Şöförü Nasıl Olunur Ambulans Şöförü Olma Şartları Ambulanslar ve acele sıhhat araçları ile ambulans hizmetleri yönetmeliği'nin 4 maddesinde, ambulans şoförü; 'Kullanacağı araca uygun şoför belgesine sahip, esas ilkyardım eğitimi sertifikası almış personel' olarak tanımlanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ambulans Şöförü Olma Şartları Ambulans Şöförü Olma Koşulları Ambulanslar ve ivedi sağlık araçları ile ambulans hizmetleri yönetmeliği'nin 4 maddesinde, ambulans şoförü; 'Kullanacağı araca yerinde sürücü belgesine sahip, esas ilkyardım eğitimi sertifikası almış personel' olarak tanımlanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ambulans Şöförü Nasıl Olunur Ambulans Şöförü Almak İçin Neler Gerekli Ivedi tıp teknisyenliği okuması gerekiyor diye biliyorum ben bununla birlikte özel ambulans firmalarında niyetlenmek için ehliyetin yanı sıra ilkyardım sertifikası ve psikolojik bir takım testleri alması gerekiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ambulans Şöförü Sertifikası , Ambulans Şöförü Nasıl Olunur, Acil tıp teknisyenliği okuması gerekiyorAynı zamanda özel ambulans firmalarında kastetmek için ehliyetin yanı sıra ilkyardım sertifikası ve psikolojik bazı testleri alması gerekiyor Ambulanslar ve ivedi afiyet araçları ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
merhabalar ismim deniz eskişehirliyim albulans şöförü elde etmek istiyorum bunun için neler zorunlu cevaplarsanız sevinirim saygılarımla Cevap: ambulans şöförü nasıl olabilirim yönetmelikte ambulans şoförü; 'Kullanacağı araca yerinde sürücü belgesine sahip, temel ilkyardım eğitimi sertifikası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,496Konular
981,850Mesajlar
29,895Kullanıcılar
HAD3SSon üye
Üst Alt