Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nasıl Bankacı Olunur

Nasıl Bankacı Olunur
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bankacı Nasıl Olunur

Nasıl İyi Bir Bankacı Olunur

Bankacı Olmak icin aranan şartları şoyle sıralıyabiliriz Oncelikle 4 Yıllık Universite Mezunu Olmanız Şartı Aranıyor

Erkekler İcin Askerliğini Yapmış Olmalı Yabancı Dil Olmazsa Olmazlardan

Tum Koşulları Sağladım Ama Alınamadım Neden Acaba ? Diye Soranlara

Anlaşmış Olduklar İnsankaynakları Ozel Sirketlerle Anlaşmaları Bulunuyor Bu Şirketler Adayları En Az 4 Tur En Cok 6 Tur Sınava Tutuyor

Sınavların Soru İcerikleri Cok Basit Ama Asıl Mesele Sizlere Soylemedikleri Zaman Dilimi İcersinde Cok Kısa Surede Yapmanız Gerekiyor

imagesnasilbankaciolunur5ad7aab602ddc

Similar threads

Bankacı Nasıl Olunur Nasıl İyi Bir Bankacı Olunur Bankacı Elde Etmek için aranan şartları şöyle sıralıyabiliriz Ilk Önce 4 Takvim Üniversite Mezunu Olmanız Şartı Aranıyor Erkekler İçin Askerliğini Yapmış Olmalı Tanıdık Olmayan Dil Olmazsa Olmazlardan Tüm Koşulları Sağladım Lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Nasıl Dedektif Olunur Dedektif Nasıl Olunur Dedektif adayının oncelikle cok iyi derecede hukuk bilgisine sahip olması gerekmektedir Her şeyden once eğitim onemli olduğu icin kesinlikle universite mezunu olması gerekiyor Birimimiz icinde gerekli gorulen eğitim zaten veriliyor Birim icinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
İtfaiyeci Olmak İcin Neler Gerekli Nasıl İtfaiyeci Nasıl Olunur İtfaiyeci Olmak icin Turk vatandaşı olan ve kamu haklarından mahrum olmayan, askerliğini yapmış (erkekler icin) 30 yaşını doldurmamış adayların kapalı mekan, dar alan ve yukseklik korkusu bulunmayanlar, İtfaiyecilik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Akademisyen Nasıl Olunur Akademik kariyeri Akademisyenlik nedir? Belirli bir alanda lisans eğitiminden sonra aynı ya da bir başka alanda alt bir bilim dalında lisans ustu eğitim yaparak ihtisas kazanma, araştırma faaliyetlerinde bulunma işidir Şu faaliyetlerde bulunurlar: Araştırma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Nasıl Pilot Olunur Pilot Olmak İcin Neler Gerekli Turkiyedeki ucuş okulları Tukiyeninde uye olduğu uluslar arası sivil havacılık komutesi şartlarına uygun hareket etmek zorunda,bu şartların denetimi ise sivil havacılık guvenliğince yapılmakta Pilot olmak caba gerektiren bir iştir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt