Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamada elektrik faturaları kaynaklı şikayetleri göz önünde bulundurduklarını ve 150 kWh'den 210 kWh'ye çıkarılacağını duyurmuştu. Bu açıklamayla ilgili resmi düzenleme, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yürürlüğe girdi. Böylece elektrik...
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) son günlerde kamuoyunda tartışma konusu olan elektrik dağıtım şirketlerinin kâr marjları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, 'Şirketlerin, EPDK'nın belirlediği oranların üzerinde kar etmesi mümkün değildir.' denildi.
EPDK'dan yapılan açıklamada...
Komiser Yardımcısı kaç yılda rütbe atlar?
Rütbelerde ve meslek derecelerinde zorunlu en az bekleme süreleri komiser yardımcıları, komiserler ve emniyet amirleri için 4, baş komiser ile 4.3.2. ve 1. sınıf emniyet müdürleri için 3 yıl olarak belirlendi. Polis amirlerinin bir üst rütbeye terfiinde...
2 ay once tanıstıkbenden 3 aydır hoslandıgını soyledı ve sevgılı olduk bır andanıye kabul ettım dersenız o zamanlar aklım karısıktı, tedavı goruyodum asırı ılaclar kullanıyordum antıdepresanlar fılan (hala kullanıyorum ve ınanın gercekten ınsanı cok halsız yapıyor)ve cok uyuyordum belkı ask...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.