Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nasıl Bir Üst Kademeye Cıkabılırım

Nasıl Bir Üst Kademeye Cıkabılırım

Similar threads

Ben Nasıl Emekli Olabılırım Yani Uyelikten Cıkıp Emekli Olup Yani Bir Kademe Ust Kademeye Cıkmayı Nasıl Başarabilirim Yani Neler Gerekli??
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamada elektrik faturaları kaynaklı şikayetleri göz önünde bulundurduklarını ve 150 kWh'den 210 kWh'ye çıkarılacağını duyurmuştu. Bu açıklamayla ilgili resmi düzenleme, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yürürlüğe girdi. Böylece elektrik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) son günlerde kamuoyunda tartışma konusu olan elektrik dağıtım şirketlerinin kâr marjları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, 'Şirketlerin, EPDK'nın belirlediği oranların üzerinde kar etmesi mümkün değildir.'  denildi.  EPDK'dan yapılan açıklamada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Komiser Yardımcısı kaç yılda rütbe atlar? Rütbelerde ve meslek derecelerinde zorunlu en az bekleme süreleri komiser yardımcıları, komiserler ve emniyet amirleri için 4, baş komiser ile 4.3.2. ve 1. sınıf emniyet müdürleri için 3 yıl olarak belirlendi. Polis amirlerinin bir üst rütbeye terfiinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
2 ay once tanıstıkbenden 3 aydır hoslandıgını soyledı ve sevgılı olduk bır andanıye kabul ettım dersenız o zamanlar aklım karısıktı, tedavı goruyodum asırı ılaclar kullanıyordum antıdepresanlar fılan (hala kullanıyorum ve ınanın gercekten ınsanı cok halsız yapıyor)ve cok uyuyordum belkı ask...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt