iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar konuyu artı uzatmadan özet olarak anlatmaya çalışacağımİş yerimize staj için gelen üniversite öğrencisi bir kızla tanıştım kısa sürede kızla çok iyi anlaşmaya başladık fikirlerimiz uyuşuyordu fazla geçmeden ondan hoşlandığımı farkettim tanıştıktan 2 hafta sonrada ona açılmaya karar verdim ve açıldım kız başta fazla şaşırdı ve utandığını ne söyliyeceğini bilemediğini söyledi daha sonra ise beni gerçekte tanımak istediğini ama bunu istesede yapamıyacağını söyledi onun için birincil planda okulu son vermek varmış (son senesi) muhabbet daha da ilerledikçe sorunun esas nedeni belirlenmiş oldu eski erkek arkadaşını kafasından silemiyormuş uzun bir süredir ilişkileri varmış (orta okuldan beri) aileleride biliyormuş ve evlencek gözüyle bakıyorlarmış (kızın ailesi bağnaz) oysa ergenlik çağında herşey toz pembe olduğundan kız çocuğa aleyhinde bazı hatalar yapmış ilgilenmiyormuş takmıyormuş vs neyse ergenlikten çıkıp yavaş yavaş olgunlaşmaya başlayınca yaptığı hatalardan pişman olup herşeyi düzeltmeye çalışmış oysa bu seferde çocuk ondan intikam almaya çalışmış falan derken artık onu sevmediğini ve hayatından çıkarmaya çalıştığını söyledi fakat o insana zamanında evlencek gözüyle baktığından fazla zorlandığını anlattı bana ümit atamak istemediğini geleceğin ne getireceğini bilmediğini söyledi bende kararına hürmet duyarım fakat arkadaş olarak seni tanımak isterim dedim neyse konuşmaya devam ettik taa ama stajı bitene kadar bundan sonra seni bir daha görebilecekmiyim dedim oda seni üzmek istemem dedi lakin dost olarak bile görüşmemiz dürüst olmaz ailem içinde bu zıt dedi birazcık kurcalayınca esas nedenin her ne kadar onunla dost olarak konuşsam da ileride tekrardan ondan hoşlandığımı buna bir isim koymamız gerektiğini söyleceğimi düşündüğü için benden çekinip ümit vermemek için böyle bir karar verdiği ortaya çıktı kız benden hoşlanıyor bakışları o kadar masum pek pak ancak bunu anlıyabiliyorum lakin cesaret edemiyor kafası karmakarışık bana senden ricam bu konuyu bir daha açmaman herşey olacağına varır dedi sizce nasıl bir yol izlemeliyim kendisi ilerleyen zamanlarda benle konuşur mu hiç bilmiyorum telefon numarasını istediğimde vermedi hattını değiştirecekmiş eski erkek arkadaşının rahatsız etmemesi için şuan için irtibat kuracağımız tek yer sosyal ağlar