Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nasıl çıkma teklifi edebilirim ?

Nasıl çıkma teklifi edebilirim ?
0
208

Similar threads

merhaba arkadaşlar ben lise 3 öğrencisiyim Çevremde yakışıklı sanılan biriyim dhane de bir kızdan hoşlanıyorum (daha 2 gün oldu) fakat kıza nasıl açılabilirim ya da nasıl çıkma önerge edebilirim muavin olursanız sevinirim teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaşlar 6 Aydır Sevdiğim Bi Kız Var Artık Çıkma Teklifi Etmemin Zamanı geLdi Fazla Romantik bi şekilde çıkma teklifi etmek istiyorum Nasıl Edebilirim Sizce? Etraf ? Sözler ? İfadelerim ? ne yapmalıyıM?
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Sevdiğim Kıza Çıkma Teklifi Edeceğim Nasıl Edebilirim Acele Destek Lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Arkadaşlar ben lise 3 öğrencisiyim çıkma teklifi etceğim kızları dersten memur çağırıtyo ayağına alır çıkma teklifi ederim yine böyle bi olayı gerçekleştirdim lakin hayır cevabı aldım kızla daha görüşmüşlüğümüz yok fazla mu telaş ettim?
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
arkadaşlar 11 sınıfta okuyorumSevgilim ise 10 sınıftaYani lisesi aşıklar konumundayız1 hafta önce başta buluştuk ve ben ona aşık oldum sanırımHer an onu düşünüyorumonunda bana karşı manâsız olmadığını sanıyorumBu hafta sonu her yerde buluşacağız ve bu sefer çıkma teklifi etmeyi düşünüyoumAma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,496Konular
981,647Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt