iltasyazilim
FD Üye
Bi kız var ve ben onu öyle ya da böyle önemsiyorum böylece böyle işte kız fazla dargın gibi hayata güya aşka inanmıyor gibi kimseyide sevmek istemiyormuş, sevdiği çocuk onu sevmemiş her zaman arkadaşı olarak görmüş en sonundada zaten çoçuk diğer bir yere taşınmış sevmiyorum artık fakat özlüyorum dedi bana neyse kızla konuşuyorum arkadaş canlısı gibisinden arkadaşız ve bir zamanlar sevdiğimi söylemiştim başlıca konum şu benim bu kız o çocuğu unutamıyacağını sanıyor o çocuk olmucağı için zaten kızda vazgeçmiş bende azıcık yaklaşmak istiyorum belki bedel verir hesabı hani bana aşık olucak sevicek yok fakat değerinde vermesini istiyorum bu değer ise birazcık arkadaşlıktan öte bişey olmasını istiyorum Arada konuşuyoruz okulda ve bazen yanıma geliyor naber falan konuşuyoruz mesajlaşıyoruz her zaman görüşürüz diyor hani boşa umutlanmak gibi yok fakat istemese beni görüşürüz de demez gelmez yanıma çünkü sevmediğimiz biri bizi severse hepimiz soğuruz aşağı yukarı
Gelelim bu konuyu açmamdaki amaca Ben azıcık yakınlaşmak istiyorum hani sevgili elde etmek istemiyorum lakin benim için değerli biri olmasını istiyorum bende onun için Bunun için ne yapabilirim yani ona nasıl davranmalıyım onu nasıl etkileyebilirim etkilemek dediğim ise anlarsınız umarım arkadaşlıktan öte istiyorum Şimdiden sağolun
Gelelim bu konuyu açmamdaki amaca Ben azıcık yakınlaşmak istiyorum hani sevgili elde etmek istemiyorum lakin benim için değerli biri olmasını istiyorum bende onun için Bunun için ne yapabilirim yani ona nasıl davranmalıyım onu nasıl etkileyebilirim etkilemek dediğim ise anlarsınız umarım arkadaşlıktan öte istiyorum Şimdiden sağolun