Nasıl Dikkat Çekici Olabilirsiniz? işaret almak yakışıklı olmanın sırları yakışıklı olmanın yolları cazibeli sırları nasıl olabilirim Ya sıkıcısınız veya göze çarpıyorsunuz Ya görünmezsiniz ya da işaret Bütün hayatınız her tarafında da herkes sizi geçmek için uğraşıyor Tekrar tüm hayatınız her tarafında başınızı eğmeniz, sıkı çalışmanız, konuştuklarınızın sorun çıkarmaması ve işi başarmanız gerektiği size söylendi duruldu Ne kadar yararsız sözler bunlar İşte size 10 basit adımda nasıl göze çarpan olabileceğinizin yolları Nasıl göze çarparsınızın yolları Sizin nasıl farkınıza varılacağının, nasıl bir çeşitlilik meydana getirebileceğinizin ve son anda başarıya nasıl ulaşabileceğinizin yolları Durumun aciliyetini anlayın özensiz tedbirler burada işlemez göze çarpan olmanın tek yolu, dün yapmış olduğunuzu gerçekleştirmek stratejisinden vazgeçmek; lakin daha iyisini yapmaktır Kendinizi bu meseleye adayın dikkat çekici çağırmak, size göze çarpan gelen çağrıda bulunmak değildir Bana göze çarpan gelen demektir Dikkatleri üzerimde toplayacak mıyım? Eğer toplayamayacaksam, o zaman vasatsınız, ve vasat da kaybedenler içindir Farkediliyor olmak muhabere olmakla aynı şey değildir Sokağın aşağısına çıplak koşmak sizi farkettirir ama bunun size pozitif bir getirisi olmaz Bir beceri belli olmak kolaydır fakat faydalı değildir göze çarpan olma yolunda aşırılığa kaçmada bir hata yoktur Sahiden, bu bir koşuldur Birincil etapta millet, dünyada en iyileri dikkate alanlar, bunlar istediklerini bölge insanladır Rock yıldızlarının peşine takılan bir sürü genç kız var çünkü onlar yıldız, sırf yakışıklı oldukları için değil Dikkat çekicilik sınırlarda olabilmede yatar En büyük, en seri, en yavaş, en zengin, en kolay, en baskı Hangi sınır olduğu defalarca ayrım etmez, kayda değer olan o sınırda ya da o sınırın ötesinde olmanızdır Herkes muhabere olmak için harcadığınız gayretlerin değerini bilmez Gerçekten birçok insan değerini bilmez Ne olmuş yani? Çoğu insan kafalarını kuma gömmüş deve kuşları misali hiçbir şekilde size yardım edemez Amacınız herkesi hoşuna gitmek yok ki zaten Sizin amacınız fiiliyatta tereddütsüz konuşan, sesini herkese duyuran, yeni şeyler satın bölge ya da yeteneklileri işe alanları memnun etmektir Eğer bir uygulama kılavuzundaysa, eğer kabul edilmiş bir erdemse, eğer 8ÜAptallar için8230;8221; serisi kitaplarında bulabiliyorsanız, o vakit tahmin edin: Bu sıkıcıdır, göze çarpan değildir Birşeyi albenili kılmanın bir kısmı da onu ilk ve en iyi yapmaktır Roger Bannister uyarı çekiciydi Arkasından gelen adam, yani Bannister8217;in rekorunu kıran adam değildi Yalnızca daha hızlıydı8230; lakin bu ayrım etmez Göründüğü gibi aslında korkutucu değil Eğer çizginin dışına çıkmaya cesaret edersek tüm korkunç sonuçlar aracılığıyla kitleleri tehdit ederek kitleleri (bizi) çizgide tutuyorlar Ama kitlesel işten çıkarmalarda kimler işlerini kaybeder? Kim iş bulmada sorun yaşar? göze çarpan azınlık yok, hiç kuşkusuz Eğer bunu bir Tşörte koysaydınız, millet onu giyer miydi? İnsanların umursamadıkları birşeyde işaret edinmek yardımcı değildir Tüm halk yok sadece birkaçı sizi önemser Çılgınca sizin ne yaptığınıza odaklanmış birkaç insan, şöyleböyle ilgiliymiş gibi görünen binlerce insandan kat be kat daha iyidir, içten değil mi? Moda olan şey kısa zamanda moda dışı olur Belirlenmiş bir zaman uyarı çekiciyken, olur ya yeniden yatırım yapmaz ve birşeyler icat etmezseniz, uzun bir zaman sinyâl olmazsınız Şöhret ve şöhretinize dayanmak yerine, fazla kısa bir sürede yeniden muhabere olmaya adamalısınız kendinizi 8ÜFakat dur bir dakika!8221; dediğinizi duyar gibi oluyorum 8ÜÜstlerim bana izin vermez Şahane şeyler yapmak istiyorum, lakin bana izin vermez8221; Bu, tabiiki, saçma Üstleriniz size izin vermeyecektir çünkü sizin gerçekten istek ettiğiniz:8221;Aptal ve gülünç birşey yapabilir miyim? Ola Ki o işe yaramazsa, bütün suçu yüklenir misiniz? Fakat işe yararsa da, bütün takdiri ben alabilir miyim?8221; Böyle bir öneriye acaba siz ne derdiniz? Öteki şık ise ürkütücü gözüküyor, oysa ben öyle olmadığını düşünüyorum Diğer şık sadece dikkat çekici olmaktır muhabere olabilmek için bütün gayretinizi sarf edin Olur Ya büyük bir şeyde yok, ancak ufak bir şeyde Azıcık otoritenizi sağladığınız bir bölge bulun ve bununla çalışın Başarılı olduktan daha sonra, gelecek sefer için daha artı sıcacık edilecek yeriniz olduğunu keşfedeceksiniz Peki ya başarısız olursanız? Endişe etmeyin Alt bulunduğunuz organizasyon, çok sık başarısız olunacağı anl* gelse bile, çalışanların zoru başarıya ulaşmak için çaba göstermede istekli olmalarını gizli de olsa ister Peki ne zaman? Ne zaman dikkat çekici olmaya başlamalısınız? Şu nasıl: eğer başlamazsanız, sahiden önemli değilsiniz Yarın gece yarısı gibi ya da hiç takmayın Kusursuz o anı bekleyerek oturmada pozitif beceriklisiniz Hadi gidin ve başlayın