Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nasıl giyinilir ( erkek )

nasıl giyinilir ( erkek )
0
219

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selamlar bi erkek nasıl giyinmeli nasıl giyinilir ahenkli sekilde bu nasıl ögrenilir bilmiyorum zeck sahibi stil sahibi edinmek icin neleri peşine düşüp takip etmem gerekiyor muavin olabilecek varmı ?

Similar threads

20 ila 50 yaş arası büyük bedenlere stil önerileri büyük bedenlere giyim önerileri büyük bedenler nasıl giyinmeli kilolu kadınlar nasıl giyinmeli Bir çok insan kilolarından memnun değildir Kimi aşırı zayıftır kilo almak ister, kilolular ise zayıflara oranla daha fazladır Ama biz bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Arkadaşlar merhaba ilk önce zaman ayırdığınız için teşekkür ederim bunu sonuna kadar okuyun lütfen Kızla çıkmaya başladık normalde hiç bi kıza yüz vermem terslerim üstüme daha çok düşerler vs Kızların gözündede elde edilmek istenen bi erkeğim sevgilimde instagramdan kızları takibi bıraktırttı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ilk Olarak Selamlar 2019'den beri aşık olduğum bir kız var 3 yıl her tarafında dükkanımın önünden evine gidiyor otobüs durağında beklerken bakıyor lakin kendisine sosyal ortamda temaslarda bulundum lakin 2019 yılında faceden ekledim kabul etti konuşmaya çalıştım soğuk olduğunu anladım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
aynı dershaneye gittiğim bir kız var bu kızla yıl başından beri kesişiyoruz yada ben mi öyle sanıyorum bilmiyorum fakat kız fazla konuşkan değil sadece bana değil konuştuğu sadece bir birey var oda kız sınıfta muhabbetim çok olmasada selamlama vericek değin vardı ben bu kıza faceden mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Önceki konumdan da hafıza alarak muavin olabilirsiniz http:www2019comaskdoktorunuzlalolsunhtml Bu konuyu açmamda oysa sebep; kızla bi gece istediğim konulara girebilmeyi başardım Kız erkek ilişki durumunu uzuuun uzun konuştuk paragraflar yazarak resmen Kız da benzer benim gibi birebir keza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,497Konular
981,933Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt