Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nasıl intikam alabilirim ?

Nasıl intikam alabilirim ?
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bundan 3 ay öncesini kadar bir sevgilim vardı önceleri iyiydik ama 1015 gün sonradan beni terslemeye soğuk davranmaya başladı sebebini anlayamadım bana kafam karışık dedi ve ayrıldı sebebini öğrenemedim her zaman geçiştirdi sonradan duydum oysa benimle sevgiliyken eski sevgilisiyle konuşup sinemaya falan gidiyolarmış gezip tozuyolarmış işte bunları öğrendikten daha sonra hiç bir şekilde kızmadım veya kızamadım çünkü ayrıydık ve hakkım yoktu ben kızı fazla lakin çok seviyordum ama o benim sevdiğim kadar canımı yaktı bunları öğrenmeme rağmen herşeyi unutup gittim konuştum fakat daima elinin tersiyle itti beni her zaman yalanlar söyledi tersledi umursamadı benim gücüme gitti bunlar ve en beteri de bugün oldu hiç bir vakit senin olmayacam sana ihtyacım değil falan diye bir sürü şey dedi ben bu kızdan intikam almak istiyorum çok soğudum ve benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum sizce ne yapmalıyım?

858,481Konular
981,443Mesajlar
29,607Kullanıcılar
Ramo0010Son üye
Üst Alt