Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nasıl kurtulabilirim?

Nasıl kurtulabilirim?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Eski sevgililerimden bıktım artıkPeşimi bırakmıyorlarBirisi telefonla rahatsız ediyor(Numaramı bir nedenden değiştiremiyorum) Diğeri fake hesaplar açıp faceden beni ekliyorBen bunlar yüzünden piskolojik bunalıma girmiştimNe söylersem söyleyeyim vazgeçmiyorlar bendenKüfür ediyorumİstediğin kadar küfür et sen mükemmel birisin diyorlarYani beni kızlardan tiksindirdilerArkadaşlarım da bambaşka dert kendilerinin yapamadıkları şeyleri bana sen yakışıklısın deyip yaptırmaya çalışıyorlarİşi abazalığa vurdurup pay almaya çalışıyorlarBir diğeri de sevgilisinden ayrılmış başımı ütülüyorHer dakika o kızı söylüyorArtık kızın bütün özelliklerini öğrendimSizin hayatımla ilgili yorumlarınız neler bunlardan nasıl kurtulabilirimBen sahiden hoşlanmak istiyorumGerçekten düzgün , efendi , ciddi ve evlenebileceğim birini arıyorum ama çevremde bulamıyorumİnsanlara bakıyorum bir maske altındalarBu maskenin altını görebiliyorumSüslü kelimelerle yok davranışlarımla birine sevdiğimi açığa vurmak istiyorumYardımlarınızı bekliyorum

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt