Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nasıl muhabbeti ilerletirim?

nasıl muhabbeti ilerletirim?
0
209

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
okuldan hoşlandığm kzın msn ve facebook hesabını ekledimdoğum gününde msj attm filan msn de karşılaştğmzda slm, naslsn muhabbetine girdim cevap verdi normal bi şekilde lakin tanışıo muyz? gbi bi şey sölemesini ve bu sayede muhabbete girmeyi beklerken kızdan hiç ses çıkmadı :S birazcık akıl verseniz?

Similar threads

hoşlandığm bi kız wardı, evvelden o bakardı, ben oralı olmazdım daa snra tanşma tklif ettm msn ekledim, bi müddet snra telefon numarasını alıp konşmaya dewam ettk fakat ben msj atmadkça o atmıyodu konuşurken çk soğk deildi fakat muhbbt açmaya çalştığı da pk olmuyodu ve fazla kısa msjlardı bunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
İlişkimin daha 4günüdeyim Canla ilişkimiz başlamadan 3 gün önce aralıksız sabahleyinakşam mesajlaştık Benim için okuluna telefon götürüyordu ve derslerinde bana mesj atıyodu Okuldan eve kaçta geldiğimi sordu ve okuldan geldiiimde bana yine mesaj atıodu (hafta içleri) Sürekli buluşalım , bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Başta iyi geceler herkese Vakti olan okusun birazcık uzun olacak Askerliğini yapmış, aşçılık okulunu bitirmiş, italyan mutfağı uzmanı olmayı hedefleyen 23 yaşında, 180 boyunda birisiyim Ben olayların buraya kadar geleceğini hiç düşünmedim Herşey harika derken şu 2 gündür düşünmekten beynim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
Olay biraz uzun ama sıkılmadan okursanız bir çözüm yolu gösterebilirsiniz umarım; Üniversiteye yeni başlamıştım; Burası başlangıç Takriben 2 ay oldu ve kardeşim olarak gördüğüm arkadaşım bir kızdan hoşlandı Ilk dönemin bitmesine eksik kalmıştı Bende o kızın arkadaşını gördüm En öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Konunun 1 Bölümü 4 senedir hoşlandığım bir kız var , kıza daha gidip tek bir söz söyleyemedim (kız ise durumdan 3 senedir farkında olan), tek bir kelime bir konuşamadık , hayır böylece çok salak ve gerizekalı bir herif değilim , tersine yaşıtlarıma tarafından (gördüklerimi söylüyorum) daha hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt