nasıl para istenir ?? borç para nasıl istenir borç nasıl istenir nasil para (hafif kısık bir sesle)pardon bakarmısın? (herhalde yer soracak diye bir düşünceyle)natürel buyrun (kısık sese devam)abi erzincandan geldik bi meslek kurmayaabimler mabimler de uğrasıyor fakat kuramadık abey (adamın niyeti anlaşılmış,kafa öbür yana çevrilmiştir) valla açız paramız yokallah rızası için abi gonlunden ne koparsa (hafif hafif uzaklaşılır ve)valla biz de ögrenciyizyok para koço, bana 10 bin ytl borç versene, daha sonra sana ayda bir biner biner öderim + abi sıkıştım şu aralar, bana bi sakal atsana, ne sakalı lan + ya olum anla işte, kene lazım biraz lan kene mene ne istiyon söylesene + hay skeyim yapacağın işi, uçlancan biraz pek * + ulan vereceğin 5 milyon, yaptırdığın eziyete bakcık cık cık adamın biri taksimde sekiz takvim aralıksız şarap eğitimi için gönlünüzden ne koparsa diye para topluyordu paran yahut kredi kartıyla bi şarap alsan o da olur be ablacım istanbul yenikapi'da trafik isiklarinda gerceklesmistir luks mercedes'e yanasan cingene cocugu cami tiklatip , iceride oturan orta yasli adamla kadin ile su diyalogu gerceklestirdi : amca para versene calis kazan oyle değil kolay kazanmak di mi heh hehehe sen kazaniyosun da n'oluyo fakat ?! yanindaki kokos cigololara (aynen boyle) yediriyo paralarini n'aaber! ortaokul yılları dershane çıkışı, arkadaştan borç alarak milkshake almışım * allah rızası için ekmek parası vallahi yok beş kuruşum versene be değil dedik (milkshakei göstererek) bunu ver o süre hö? bu afallamamdan yararlanalar dilenci milkshakei elimden kaptıgı gibi hiç acele etmeden, içeceği höpürdete höpürdete yoluna devam eder ben de hayat ne zalim diye iç geçirir, etrafa isyankar bakışlar atar, botlarımı yere sürüye sürüye yürümeye itina gösterip walkmanimi takar ve nirvana dinlerim her dostum lanet olsun! alo baba nasılsın iyidir oğlum, sen? baba ya, ne diğcem ne kadar? plt yaa tüh bankamatikte 5lik ve 10luk banknot kalmamış,15ytl mi çekemedim amca lan al olm paran yahut plt ya yok amca olmazbaşka bir bankamatiğie giderim ordan alırımyaa off şu anda bu değin eşya ile nasıl yürüyecem?? amca olm alsana plt mmmmyaa saol yaa amca yaawalla ama sorra geri vericem bak biliyomusun bu lidyalılar fiilen çok ayıp etmiş aaa niçin? çünkü parayı bulmasalardı senden borç para istemeyecektim