Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nasıl sahiplenirim..?

Nasıl sahiplenirim..?
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam arkadaşlar şu anda derhal konuya giricem umulan bi kız beğenince yok sahiplenildiğinde ve güvendiğinde aşık olur şu anda ama sahiplenmek için yakın edinmek gerekli benim sorunum o şu anda karşı sınıfta bi kız var 34 kez konuşmuşluğumuz var toplamda tanımıyoruz birbirimizi tamamen fazla kısa zaten konuşmalarımız derhal bu kızla yakın değilim fazla çokta konuşmuyoruz ben ona nasıl sahiplendiğimi hissettiririm yani bazı sitelerde okudum kolundan çekip yönlendir falan dediler lakin pek konuşmuyoruz zaten yani onu biyere yönlendirmeye falan fırsatım değil öylebirşey olumuyor hiç

Similar threads

Arkadaşlar merhaba Uzun zamandır size yazamıyordum dersler, üniversite sınavına hazırlık falan derken lakin bu seferki sorunumdan dile getirmek istedim size Arkadaşlar ben kendi yakın arkadaşım sayesinde bi kızla tanıştım Konuşuyorduk takriben 45 gün konuştuk sonra tweet falan attık işte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
başta ben 2 tane bardak yaptırcam bardağın üzerinde kız arkadaşımla benim beraber çektirdiğimiz bi fotoğraf olcak burayı söliyimde daha sonra ne bardağı die sormayın ya şmidi bak bu başa bela olan sevgililer günü varya şu anda biz o sırada üniversitede olcaz o günde mektep olduğu için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Merhaba arkadaşlar, Bi vakit önce bir konu açmıştım sinema hakkında bu salı sinemaya gidiyoruz, lakin sormak istediğim bu değil Şu Anda arkadaşlar kız abimin sevgilisinin kuzeni, tanıştık birincil gün konuşamadık falan, sonra ben facebook'dan ekledim bir konu açtım o günle ilgili, sohbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar bir anda terkedildim ve aldatıldığımdan eminim Bir diğer erkek olabilir Yani var demiyorum olabilir diyorum Zaten bi kız durduk yere bi erkekten soğumaz Şu Anda iki seçenek var Derhal onu gördüğümde kolundan çekip te mi konuşayım ? yoksa onu 1 ay görmemezlikten gelip ondan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Uzun zamandır girmiyodum forum tr'ye de bir derdimi anlatmak istedim burada herkesin derdine koşan abiler ablalar var sağ olsunlar Ben bi kızdan hoşlandım bu mektep başı böyle birincil kez gördüm falan kızı buldum yan kim olduğunu azıcık istihbarat topladım Sonradan instagramda ekledik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
319
858,497Konular
981,901Mesajlar
29,927Kullanıcılar
kalender1221Son üye
Üst Alt