Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nasıl sevdigimi söyleyeceğim? acele yardmmmm

Nasıl sevdigimi söyleyeceğim? acele yardmmmm
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sevdiğim kızla benzer sınıftayız benim onu sevdiğimi bilmiyor ama aramız iyi kızla bundan böyle zamanı geldiğini düşünüyorum lakin beni redederse bi daha yuzune bakamamaktan korkuyorumNe yapmam hakkında bana muavin olur musunuz

Similar threads

Arkadaşlar, sınıfımda bi kızdan hoşlanıyorum kız benim esprilerime ara sıra gülüyor Arkasında bugün sınıfta bi arkadaşımla tartıştılar arkadaşımda kulagıma onun çok gıcık bi kız oldugunu söyledi (arkadaşım benim onu sevdigimi bilmiyor) ders boştu takılıyorduk sonra kızda sanırım kendi hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Arkadaşlar okulda bir arkadaşım bir uçtan bir uca fazla hoş bir kızla tanıştım Birazcık yakın davrandım ama bıktıracak değin yok ilgili diyelim o da hoş davranıyordu daha sonra arkadaşımın facesinden ekledim onu konuştuk falan tanışmış olduk sonradan arkadaşım ( O Kızın yakın arkadaşıdır ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
arkadaşlar merhaba geçen haftada bir konu açmıştım sevdiğim kıza sevdiğimi muhakkak edemediğimi vurgulamıştım fakat genede kısa bir özet geçiyim eylül ayından beri bir kızla konuşuyoruz çok seviyorum başlarda sevgili gibiydik ama çekindiğim için öneri edemedim zamanla o bana arkadaş gözüyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Slm arkadaşlar Ben daha öncede sizinle paylaşmıştım bunları fakat bazı gelişmeler oldu Özetle : Benim sevdiğim biri var fakat onun da en yakın arkadaşı beni seviyor Bunu bildiğim için ben takriben 8 ay önce onu sadece sevdiğimi söylemiştim Yani teklif etmedim Çünkü onun en yakın arkadaşı beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
345
sevdiğim bir kız var bu kız benim sevdiğimi biliyo oda beni seviyordu gezide bir kızla geziyordum kıskandı beni arabanın içinde oturuyordum arabamız ona doğru bakıyordu koşa koşa bana dürüst geliyordu ben bakıyordum bakınca yavaşladı oda mutsuz bir şekilde baktı faceden dostluk isteği gönderdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt